CEO va face ANGAJĂRI!

adrian-marciuc

Funcţionarea carierelor CEO depinde, printre altele, şi de exproprieri iar acestea nu se realizează fără acceptul proprietarilor din zonele miniere. În aces sens, CE Oltenia are obligaţia să compenseze proprietarii care urmează să fie expropriaţi, făcând angajări şi cumpărându-le terenurile, casele, la preţuri echitabile.

În ultimii ani, câteva cariere ale companiei riscau să-şi oprească activitatea, nemaiavând front de lucru, din cauză că CEO nu a făcut angajările solicitate. Negocierile cu proprietarii s-au desfăşurat astfel, cu mari dificultăţi.

Facem documentele

Liderul SME Jilţ Turceni, Adrian Marciuc, a declarat: „Am convenit în şedinţa comisiei mixte, de ieri, să facem documentaţia pentru angajarea celor 38 de persoane, aşa cum se stabilise anterior. Angajarea lor a fost tergiversată, iar cariera Jilţ Sud, blocată. Mă voi implica personal, în sensul că voi lucra la documentaţia necesară întocmind dosarele de angajare pentru cei 38 de oameni. Administraţia aşteaptă actele de la noi, până în data de 5 decembrie”, a mai precizat liderul.loading...
Loading...

Citește și

Șase zile până la executarea CE Oltenia! Suma: 310.000 de lei

Complexul Energetic Oltenia a fost somat de un expropriat al satului Lupoița că va fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *