CEO va fi SALVAT ! Cine vine cu GARANŢII pentru viitorul mineritului

ceo

Deputatul Scarlat Iriza crede că, săptămâna viitoare, vor fi aprobate și în Camera Deputaților modificările aduse legii Energiei, care au trecut deja de votul senatorilor.

Proiectul de modificare a legii energiei a ajuns la Comisia de Transporturi și Infrastructură și  a primit, ieri, un aviz pozitiv. Asta, după ce  a primit votul favorabil în Senat. Marți, modificările vor ajunge la alte comisii din Camera Deputaților. Dacă vor primi ok-ul, miercuri vor fi supuse votului în plen. Deputatul Scarlat Iriza susține că a vorbit cu președintele Comisiei de Industrii, Iulian Iancu, și i-a promis că modificările vor trece și de următoarele comisii din camera deputaților. „Vreau să vă aduc o veste buna. Chiar dacă minerii și energeticienii și-au îndreptat masiv votul spre PSD și Ion Călinoiu, parlamentarii Partidului Mișcarea Populară își fac treaba, cum scrie la carte, în Parlamentul României și muncesc pentru ei. Dacă dânșii consideră, la toamnă, că noi merităm să mai fim votați, ne votează, dacă nu, va fi la fel. Astăzi (nr. Ieri), proiectul de lege al energiei, făcut de mine și de domnul deputat Popeangă, a ajuns la Comisia de Transporturi și Infrastructură, al cărei membru sunt, a trecut cu un aviz pozitiv către Comisia de Industrii din Camera Deputaților. Am vorbit cu domnul Iulian, președintele Comisiei de Industrii și mi-a promis solemn că acest proiect de lege, care a fost trecut și cu ajutorul domnului Dian Popescu, va trece marți și de comisii și miercuri se va da votul final pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia. Pot să vă arăt avizul pozitiv de la una din cele două comisii. Eu sunt optimist, pentru că dacă nu ești optimist, mori”, a declarat parlamentarul, unul dintre inițiatorii proiectului de modificare a legii Energiei.

loading...
Loading...

Citește și

Ministrul Energiei, explicaţii în plenul Camerei Deputaţilor

Ministrul Energiei, Anton Anton, este invitat, pe 7 mai, la “Ora Guvernului” în plenul Camerei …

Un comentariu

  1. Ieri,energia pe carbune data de Temocentrale a fost de 30% din total energie. De unde platea Statul roman aceasta energie. O tara fara energie e subdezvoltata. Tineti guvernantilor de ea, ca atat ne-a mai ramas si NU distrstrugeti acesta tara, ca, inca, mai avem resurse si specialisti dar ne trbuie diplomati la nivel Central

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *