marți , 12 decembrie 2017 - 4:28

Cercetătorii ar putea crea pastila care te slăbeşte şi îţi creşte pofta de sex

sewx

Un grup de cercetători din Marea Britanie vor să inventeze o pastilă care le poate ajuta pe femei să slăbească, dar în acelaşi timp să le şi crească pofta de sex acestora.

Potrivit experţilor, pilula ar urma să conțină o variantă sintetică a melatoninei, un hormon asociat de obicei cu bronzul, dar care are şi un rol în creșterea libidoului.
Cu toate că cercetătorii au afirmat că pastila este creată pentru femei, sexologii spun că aceasta ar putea fi folosită şi de bărbaţi. Mai mult de atât, ei spun că pastila este testată acum şi ar putea fi chiar pusă în vânzare în Marea Britanie până la începutul anului 2016.
Pastila a primit deja şi un nume de laborator, ORL 101, iar luată cu 15 minute înaintea unei partide de sex ar putea stimula libidoul pentru mai bine de două ore.

Loading...

Citește și

Aprinde dragostea! Nu aştepta ca doar partenerul tău să vină cu idei

Nu aştepta ca doar partenerul tău să vină cu idei sau să iniţieze o partidă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.