luni , 23 octombrie 2017 - 1:53

Cere INSOLVENȚA!

RADET cere intrarea în insolvență. Reporterul Antena 3 George Ciubotaru a explicat cum s-a ajuns la acestă acțiune:

„Această procedură de insolvență, în care ar urma să intre RADET înseamnă că o entitate din afara Primăriei Bucureștiului, din afara RADET, să vină să verifice dacă acea datorie istorică de 3,6 miliarde de lei pe care RADET o are către ELCEN este reală, care este situația financiară în acest moment și cum trebuie organizate lucrurile în această instituție pentru ca ea să devină din nou profitabilă.

În acest moment, există o notificare trimisă de la ELCEN în care se menționează că se poate opri apa caldă și căldura în orice moment, pentru că a fost depășit termenul de 10 zile de la ultima notificare și, în contul acestei datorii istorice, apa caldă poate fi oprită oricând.

În acest moment, în CGMB se votează intenția demarării procedurii de insolvență, se mandatează noul Consiliu de Administrația al RADET.

Ulterior, o instanță va trebui să decidă care este entitatea care să vină și să facă acele controale și constatări la RADET.”

Mai bine de două milioane de bucureșteni depind de agentul termic furnizat de RADET.

Știre în curs de actualizare.

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: Accident grav la Dragoieni! Traficul este blocat

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident în cartierul Drăgoieni, chiar înainte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.