luni , 5 decembrie 2016 - 22:37

Cetățenii din Bârsești, Slobozia, Ursați și Polata alături de echipa PSD Gorj!

psd-targu-jiu-polata1

Primarul Municipiul Târgu-Jiu, de altfel, și candidatul pe locul 1 la Senat din partea Partidului Social Democrat Gorj, Florin Cârciumaru, s-a întâlnit aseară cu simpatizanții din cartierele Ursați și Polata.

psd-targu-jiu-polata2
Alături de Florin Cârciumaru au stat, președintele PSD Târgu-Jiu ,Aurel Popescu, consilierul local Ștefan Constantin, dar și candidații la Senat și Camera Deputaților Anca Borușanu și Mihai Gherghe.

psd-targu-jiu-polata3
Cu această ocazie a fost prezentat Programul Economic al PSD. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi banii pentru a îşi permite o vacanţă pe an, în familie. PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa mijlocie.

COMANDAT DE : PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ
CUI MANDATAR FINANCIAR : 16588684
EXECUTAT DE SC PHASMATIS MED SRL

Citește și

psd-ponta1

Victor Ponta, Târgu-Jiu: Îmi doresc să pot să cred în continuare că România are un viitor

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent, astăzi, alături de Organizația PSD Gorj, la manifestările …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.