Cetățenii din Bumbești – Jiu și Lelești îndrăznesc să creadă în România și în PSD!

psd-gorj-sadu1

PSD Gorj continuă, în echipă, întrevederile cu cetățenii din județ, candidații organizației, alături de colegi și de alți numeroși susținători, fiind prezenți, ieri, în orașul Bumbești-Jiu, dar și în comuna Lelești, acolo unde au fost primiți de către viceprimarul Cristian Păunescu și primarul Laurențiu Turcilă.

psd-gorj-sadu2
Din staff-ul de campanie al PSD Gorj pentru parlamentare au făcut parte candidații PSD Gorj pentru Camera Deputaților și Senat, Mihai Weber, Alin Văcaru, Claudiu Manta și Andrei Maioreanu.
Candidații PSD i-au asigurat pe localnici, că prioritatea lor, în Parlament, va fi aceea de a-i sprijini prin legi corecte și clare, legi care să le asigure pensii și salarii decente, asistență medicală și socială de calitate, noi locuri de muncă și acces la cumpărarea locuințelor pentru tineri.

psd-gorj-sadu3
Cetățenii vor avea, în continuare, sprijin de la nivel județean, la discuțiile cu localnicii fiind prezenți atât președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, vicepreședintele Ciprian Florescu dar și consilierii județeni Valentin Popa și Ionuț Drăgoi.

COMANDAT DE : PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ
CUI MANDATAR FINANCIAR : 16588684
EXECUTAT DE SC PHASMATIS MED SRL

Citește și

psd-ponta1

Victor Ponta, Târgu-Jiu: Îmi doresc să pot să cred în continuare că România are un viitor

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent, astăzi, alături de Organizația PSD Gorj, la manifestările …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.