marți , 6 decembrie 2016 - 10:13

Cetățenii din Drăguțești îndrăznesc să creadă în PSD!

psd-dragutesti1

Candidații la Camera Deputaților și Senat Alin Văcaru, Andrei Maioreanu, Claudiu Manta, vicepreședintele Alecu Drăgoi, consilierul județean Gheorghe Bucălăete, Sabin Cornoiu, Marius Vlaicu, dar și alți tineri și militanți PSD au stat vorbă cu cetățenii pentru a le explica Programul Economic al PSD la care a lucrat o întreagă echipă din care a făcut parte și Victor Ponta, cel care a reușit să ducă țara pe un trend economic ascendent.

psd-dragutesti2
Victor Ponta își dorește o Românie cu instituții solide și granițe sigure, o Românie care își recuperează activele strategice și își valorifică resursele în interes național și în interesul oamenilor.
Victor Ponta vrea o Românie care își valorifică statutul de pol de creștere economică în regiune și care pune accentul pe relansarea industriilor de vârf și a agriculturii moderne.
Cetățenii și-au arătat încrederea că Victor Ponta va reuși să aducă stabilitatea de care avem cu toții nevoie.

psd-dragutesti3

COMANDAT DE: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ
CUI MANDATAR FINANCIAR: 11160007
EXECUTAT DE SC PHASMATIS MED SRL

Citește și

psd_agricultura_curbe-1

PROGRAMUL PSD PENTRU AGRICULTURĂ

COMANDAT DE: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ CUI MANDATAR FINANCIAR: 11160007 EXECUTAT DE …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.