Cetățenii din Rovinari îndrăznesc să creadă în PSD!

psd-rovinari

Echipa Partidului Social Democrat Gorj a stat, aseară, de vorbă cu cetățenii orașului Rovinari.

psd-r1
Candidații PSD Gorj pentru Camera Deputaților și Senat, Florin Cârciumaru, Mihai Weber, Alin Văcaru, Anca Bordușanu, Claudiu Manta și Andrei Maioreanu, șeful de campanie Ciprian Florescu, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, președintele PSD Rovinari, Ciprian Nacu, consilierii județeni Mihai Prunariu si Gheorghe Bucalaete, fostul consilier municipal Gabriel Giorgi, au prezentat cetățenilor programul economic pe care PSD îl are pentru următorii patru ani.
Urmând modelul Norvegiei, Poloniei, Franței, Italiei, SUA, guvernul PSD va crea un fond suveran deținut în totalitate de statul român.
Acesta se va numi Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții și va deține și administra cele mai profitabile 200 de companii naționale.
Printre acestea : Hidroelectrica, Romgaz, CEC, Transelectrica
Sursele de finanțare ale fondului vor fi în principal: emisiunea de obligațiuni, dividende și asocierea cu alte fonduri private.
Astfel, în perioada 2018- 2020, 10 miliarde de euro vor fi investite prin FSDI în dezvoltarea României.

COMANDAT DE: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ
CUI MANDATAR FINANCIAR: 11160007
EXECUTAT DE SC PHASMATIS MED SRL

Citește și

poza-originala

CORIGENȚELE SE DAU ÎN IARNĂ!

Un minim de decență aștept de la toți foștii parlamentari, că acum în al 12-lea …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.