luni , 5 decembrie 2016 - 12:27

Cetățenii din Runcu îndrăznesc să creadă în PSD!

psd-runcu1

Echipa Partidului Social Democrat Gorj a ajuns, duminică, și în localitatea unde primarul, Adi Cimpeanu, a obținut cel mai bun scor la alegerile locale, de 92%.

psd-runcu2
Împreună cu primarul în funcție, candidații la Camera Deputaților și Senat Mihai Weber, Alin Văcaru, Claudiu Manta, Mihai Gherghe, șeful de campanie, Ciprian Florescu, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, dar și Sabin Cornoiu, Gabriel Giorgi, dar și alți tineri și simpatizanți au mers din casă în casă pentru a sta de vorba cu cetățenii, a le explica tot programul și proiectele pe care PSD și Victor Ponta le are pentru România.
Totodată, s-au împărțit materiale electorale, iar oamenii și-au arătat sprijinul și respectul pe care îl au față de Victor Ponta, Florin Cârciumaru și întreaga echipă de candidați.

psd-runcu3

COMANDAT DE: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ
CUI MANDATAR FINANCIAR: 11160007
EXECUTAT DE SC PHASMATIS MED SRL

Citește și

psd-ponta1

Victor Ponta, Târgu-Jiu: Îmi doresc să pot să cred în continuare că România are un viitor

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent, astăzi, alături de Organizația PSD Gorj, la manifestările …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.