luni , 5 decembrie 2016 - 20:37

Cetățenii din sudul Gorjului îndrăznesc să creadă în PSD!

psd-gorj1

Întâlnirile regionale ale echipei PSD Gorj, se apropie de final. Candidații Partidului Social Democrat Gorj pentru Camera Deputaților și Senat Florin Cârciumaru, Mihai Weber, Alin Văcaru, Claudiu Manta, Andrei Maioreanu, Anca Bordușanu, șeful de campanie Ciprian Florescu, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, consilierii județeni Gheorghe Milosteanu, Valentin Popa și Gheorghe Bucălăete, au început a opta zi de campanie la Turburea, gazda fiind, Ion Bârcă, primarul comunei.

psd-gorj2

La discuții au fost prezenți primarii, președinții de organizații, dar și consilierii locali din Turburea, Dănciuleşti, Cruşeţ, Stoina, Căpreni, Hurezani, Jupâneşti, Bărbăteşti, Săuleşti, Aninoasa, Vladimir, Ţânţăreni și Stejari.

PSD Gorj a dovedit încă o dată că știe să rămână unit și cu toții luptă pentru a-și îndeplini țelul, acela de a intra la guvernare și de a face din România un important pol economic.
Echipa de campanie a ajuns și în Bîlteni, unde s-a întâlnit cu factorii locali de decizie din Plopşoru, Drăguţeşti, Rovinari, Bâlteni, Urdari, Fărcăşeşti, Negomir, Brăneşti, Turceni și Ioneşti.

psd-gorj3

S-au expus o serie de probleme de natură organizatorică și s-a vorbit despre mesajele care trebuie să ajungă la cetățeni.

PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa mijlocie.

COMANDAT DE: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ
CUI MANDATAR FINANCIAR: 11160007
EXECUTAT DE SC PHASMATIS MED SRL

Citește și

psd-ponta1

Victor Ponta, Târgu-Jiu: Îmi doresc să pot să cred în continuare că România are un viitor

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent, astăzi, alături de Organizația PSD Gorj, la manifestările …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.