sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 8:25

CEZ, lucrări în șapte județe

retele-electrice_1

Cei peste 1,4 milioane de consumatori din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea vor beneficia în anul 2016 de parametri de calitate îmbunătățiți ai energiei electrice furnizate.
Purtătorul de cuvânt al CEZ Distribuție, Roxana Mărgineanu, a declarat, marți seara, pentru Agerpres, că acest lucru este posibil prin alocarea sumelor de 166,37 milioane lei în cheltuieli cu investițiile și 166,70 milioane lei pentru punerile în funcțiune în cele șapte județe în care operează. „De asemenea, aceste investiții vor conduce atât la reducerea numărului de întreruperi, cât și la creșterea gradului de siguranță în funcționarea echipamentelor administrate’, a precizat Mărgineanu. Potrivit sursei citate, lucrările care s-au realizat și continuă să se execute în infrastructura de transport și distribuție a energiei electrice vor asigura consumatorilor o alimentare cu energie electrică la standarde superioare.

A.C.


loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.