vineri , 20 octombrie 2017 - 6:29

Chef de un MILION de euro! Fiul unui celebru om de afaceri s-a însurat

Nunta lui Honorius Prigoană, fiul cel mare al afaceristului Silviu Prigoană, a fost unul dintre evenimentele de căpătâi ale acestui sfârșit de an. Petrecerea a avut loc într-un lux orbitor și a adunat 400 de invitați unul și unul, de pe două continete, care au cinstit masa plină cu delicatese în stil mare.

Ca la orice nuntă românească, și la nunta lui Honorius Prigoană, pe masa invitaților au fost așezate plicuri numai bune de umplut și, la ora la care petrecăreții au trecut la decartat, de la ureche la ureche a început să circule întrebarea: ”Cât merge darul?”. Potrivit mai multor invitați care au văzut, trăit și gustat din opulența evenimentului organizat la complexul lui Ion Țiriac, după cele mai înalte standarde, minimum admis a fost… 5.000 de euro de familie!!! Halucinant pentru orice muritor de rând  care, cu suma asta, și-ar rezolva multe probleme, dar perfect plauzibil date fiind coordonatele petrecerii…

loading...
Loading...

Citește și

Veste PROASTĂ pentru ANGAJAȚII cu SALARII sub 2.000 de lei!

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Misa, a admis miercuri ca impozitul zero pentru salariile mai mici de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.