duminică , 24 septembrie 2017 - 22:25

Chivu şi Barbu, făcuţi „domnişoare”: „Ar trebui să primească nişte fuste”

PNL
Laurenţiu Chivu şi Tudor Barbu au fost numiţi domnişoare de către candidatul ALDE la Primăria Rovinari. Robert Filip spune că, deşi a fost provocat public de către Chivu la dezbateri electorale, acesta nu a venit la niciuna.

Filip a spus despre liberali că sunt nişte domnişoare care ar trebui să primească nişte fuste. De asemenea, candidatul ALDE a criticat felul în care au făcut campania electorală. „Am stat şi am văzut cum celelalte forţe politice nu au reuşit să-şi facă o campanie electorală. Spun acest lucru pentru că o campanie electorală înseamnă prezentarea unui program. Aceşti oameni nu au făcut altceva decât să spună minciuni în fiecare seară. Aş putea chiar să-i numesc domnişoare. Ar trebui să primească nişte fuste, după ce ne-au provocat la confruntări şi nu au mai răspuns la niciuna. Să ştiţi că eram de acord să vină domnul Chivu chiar cu Barbu de mână. Nu mă supăram dacă-l ţinea de mână în platou. Îi puneam şi nişte boscheţi, să stea liniştit acolo în ei, dar nu au apărut. Ei se întâlnesc în fiecare seară la Zero Tv, cum îl numesc eu, unde sunt numai ei şi răspund doar ei, ei dau soluţiile”, a declarat Robert Filip.

loading...

Citește și

Deputatul Văcaru, dezamăgit de unul dintre șefii PSD Gorj. Vezi de ce i-a atras atenția lui Cârciumaru!

Deputatul Alin Văcaru a declarat, joi, la un post local de televiziune, că este foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.