CINE a tras ŢEAPĂ CEO-ului!

termocentrala-gorj-cmk

Întrunirea AGEA a CE Oltenia nu s-a mai ţinut vineri, deşi fusese programată. Motivul pentru care acţionarii ar fi trebuit să se întrunească în şedinţa extraordinară este rectificarea fondului de salarii.

AGEA nu s-a mai întrunit din lipsa reprezentanţilor Fondului Proprietatea. Condiţia principală într-o şedinţă Extraordinară este prezenţa tuturor reprezentanţilor în acţionariatul companiei. Cum cel al Fondului Proprietatea nu s-a prezentat, şedinţa s-a amânat pentru o dată necunoscută: „Sunt interese pentru ca această problemă a companiei să nu fie rezolvată. Bugetul CEO trebuie modificat, fiindcă 1.200 de oameni au rămas pe dinafară, în sensul că nu au mai fost disponibilizaţi, aşa cum se prevăzuse iniţial. Oficial, CEO a disponibilizat 2.000 de angajaţi. În realitate, au fost concediaţi doar 802 persoane. Pentru cei rămaşi, adică 1.200 de salariaţi, nu sunt fonduri prevăzute…”, a spus preşedintele SME Oltenia, Gabriel Căldăruşe.

loading...
Loading...

Citește și

E OFICIAL! Ce au DECIS acționarii CEO!

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Complexul Energetic Oltenia, întrunită în şedinţă la data de 15.03.2018, …

Un comentariu

  1. Singura țară din lume unde un acționar minoritar face legea este România! Mai ales ca reprezintă interese străine acestei țări. Ăstia hotărăsc cîți sînt dati afară santajind practic statul român in calitatea care o are de acționar principal.Care este contribuția acestui”fond”la mersul acestei companii?Încasează dividende scoțînd afară tot?Ce cîstigă statul român cu un astfel de actionar?Acum se vede limpede cine stabileste si cum numarul celor care sînt dati afară, adică Fondul Proprietatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *