Cine e FEMEIA care-l ridică în slăvi de Călinoiu. E cunoscută în tot Gorjul!

olguta1

Una dintre vedetele Gorjului s-a decis să-l susțină pe Ion Călinoiu în încercarea acestuia de a deveni parlamentar.

Componentă a Ansamblului Profesionist ”Doina Gorjului” și una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică populară, Olguța Berbec a înregistrat un mesaj video în care încearcă să-și convingă fanii să-l voteze pe Călinoiu.
„Ion Călinoiu a promovat și susținut valorile neamului românesc, tradițiile, folclorul. De aceea cred că un astfel de om nu poate ignora nevoile prezentului și nici speranțele noastre către viitor. Haideți să-l votăm!”, spune Olguța Berbec într-un clip, publicat de Călinoiu pe facebook.
Trebuie spus că Ansablul ”Doina Gorjului” se află sub autoritatea Consiliului Județean Gorj, instituție condusă până în luna iunie a acestui an de către Ion Călinoiu.

loading...

Citește și

FOTO: MOARTE GROAZNICĂ pentru un IMPORTANT LIDER PSD din Gorj! ULTIMELE CLIPE: CE I S-A ÎNTÂMPLAT lui ALECU DRĂGOI, înainte de ACCIDENT!

Vicepreședintele PSD Gorj, Alecu Drăgoi, a decedat, azi, în urma unui accident rutier care a …

2 comentarii

  1. Cum sa nu-l sustina Olguta Berbec pe dl Calinoiu!!! Pai,nu trebuia sa-i fie nora? Dar na,mai bun era amatlacul cu TUTILESCU!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.