duminică , 19 noiembrie 2017 - 1:14

Cine e FEMEIA care-l ridică în slăvi de Călinoiu. E cunoscută în tot Gorjul!

olguta1

Una dintre vedetele Gorjului s-a decis să-l susțină pe Ion Călinoiu în încercarea acestuia de a deveni parlamentar.

Componentă a Ansamblului Profesionist ”Doina Gorjului” și una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică populară, Olguța Berbec a înregistrat un mesaj video în care încearcă să-și convingă fanii să-l voteze pe Călinoiu.
„Ion Călinoiu a promovat și susținut valorile neamului românesc, tradițiile, folclorul. De aceea cred că un astfel de om nu poate ignora nevoile prezentului și nici speranțele noastre către viitor. Haideți să-l votăm!”, spune Olguța Berbec într-un clip, publicat de Călinoiu pe facebook.
Trebuie spus că Ansablul ”Doina Gorjului” se află sub autoritatea Consiliului Județean Gorj, instituție condusă până în luna iunie a acestui an de către Ion Călinoiu.

loading...
Loading...

Citește și

SEX CU POLIȚIȘTI! FILM PORNO cu un AGENT de la RUTIERĂ!

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au stabilit sentința definitivă în dosarul supranumit ”Sex …

2 comentarii

  1. Cum sa nu-l sustina Olguta Berbec pe dl Calinoiu!!! Pai,nu trebuia sa-i fie nora? Dar na,mai bun era amatlacul cu TUTILESCU!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.