miercuri , 23 august 2017 - 3:43

Cine e în locul directorului Ionel Ilie la CEO!

ionel-ilie-ceo

Directorul Diviziei Energie cu atribuţii de director general, Ionel Ilie, a plecat în concediu. Pentru o săptămână, activitatea CE Oltenia e blocată, cu excepţia producţiei. Cel puţin aşa spun salariaţi ai CEO, care se plâng că nimeni nu semnează nimic.
La cârma producătorului de energie din Gorj se află un alt director care a preluat, la rândul său, atribuţiile lui Ionel Ilie. Este vorba despre Marian Motocu: „El a primit sarcină să se ocupe de partea de producţie. Nimeni nu prea semna nimic şi cu Ionel Ilie aici, fără acesta, la companie, timp de o săptămână, nu se va întâmpla nimic. Nimeni nu ia decizii. De exemplu, unul dintre şefi, Ovidiu Bălăcescu, nici nu a venit la serviciu”, povestesc salariaţii.


loading...

Citește și

Ce AVERE are! Demisionarul Davidoiu a ZBURAT de la Ministerul Tineretului și Sportului la cel al Transportului și a ATERIZAT la Tarom

Eugen Davidoiu, proaspătul demisionar de la cârma TAROM, a primit, pe bandă, sinecuri ministeriale, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.