Cine-i finanțează pe sorosistii băștinași și despre un paparazzi aranjat

claudiu_mateiNiște neopropagandiști tineri apăruți din neant ridică pretenții de parlamentari de Gorj, iar unii afaceriști și sondajele aranjate îi creditează cu șanse.

Copiii lui Nicușor și ”Clocotilde” sunt entuziaști și plini de zel. Pe ăștia de la noi i-am testat: un lingvist specialist în IT(!?), un avocat despre care, sigur, sigur, au auzit vecinele sale de pe scara blocului și un nene care scrie precum vorbește, cu virgulă între subiect și predicat. USR-iștii băștinași nu știu nimic despre CEO și nici măcar câte comune are județul. Pe bune, l-am întrebat eu, public, pe un pițiponc și a dat-o în gard. Deci, băieții n-au nici o treabă cu Gorjul și, totuși, niște businessmani locali au făcut chetă și le finanțează campania. Pe lângă omul de afaceri Bogdan Vladu, care a acceptat și o funcție de vicepreședinte la nivel județean și e ultraș al cuplului N. Dan & „Clocotilde”, pe facebook, cei din clubul Rotary furajează și ei, constant, USR. Cică e ordin ”pe unitate” și cine se conformează va fi avansat în grad… pentru merite deosebite. Atât, deocamdată, despre Uniunea Salvați Rotaryenii.

În altă ordine de idei, campania e tot anostă, deși mai sunt doar zece zile zbateri electorale, iar amorțeala e spartă, din când în când, de câte un năuc. Nu, nu, Eduard Lădaru, dar tot din zona aia. Ieri, am văzut un super fotoreportaj despre cum nu se așteptau niște politicieni să fie surprinși de paparazzi. Un fel de selfie în lanul cu porumbi.

Deci, niște candidați s-au plimbat prin oraș cu Ilie Năstase, o fostă stea a tenisului mondial, cu priză la electoratul feminin. Apoi au mers la restaurant unde, ce să vezi, au fost ”surprinși” de paparazzi. Io credeam că domnul senator (fost PC, dar acum independent, să fie clar!) nu mai apare decât la emisiunile mondene unde sunt dezbătute intens problemele sale extraconjugale, însă ce să vezi, fantele e exploatat și politic. Două întrebări de final: 1) în timp ce se plimba prin parc, sau servea masa la restaurant, domnul Ninel era pontat ca vice la Consiliul Județean? Și, 2) cât a costat promenada cu soțul lui Brigitte, dar mai ales ”paparazii” aranjat?

loading...
Loading...

Citește și

Începe bătălia între termocentralele din Dolj şi Gorj?!

Recentele declaraţii ale secretarului de stat în Ministerul Energiei, Doru Vişan dar şi ale reprezentanţilor …

8 comentarii

 1. :))). Cel care le facea poze era un baiat tanar, din anturajul lui Dian. In timp ce ei erau la masa si discutau, la masa vecin era acest tanar adus de către Dian, servit cu o ciorba si făcea poze. Deci au fost penibili. Radeau cei din restaurant de ei.

 2. ala de le facea poze e un milog de il tine Marius atarnator pe langa el,e hamal pe la hotel la ticleni,joaca si fotbal sa mai castige o paine,nu il condamn,munceste copilul ia si un ban,a luat masa la restaorant,bravo lui

 3. Ce nu spun paparazzi este ca dupa ce au servit masa Dian Popescu si Ilie Nastase au jucat o partida de fotbal pe stadionul Pavel & Dian Arena din Pestisani . Gazonul a fost impecabil, fiind proaspat tuns de vacile si caiii din Balta iar dupa meci cei doi puliticieni au facut dus in vestiarele stadionului cu apa infiltrata in fundatii. Confirmati informatiile domnule senator-falimentator de stadioane Dian Popescu ? Intreb si eu nu dau cu parul .

 4. Ce trebuie să înțelegeți voi, „desteptii” care sar sa arunce cu noroi in oamenii care incearca sa schimbe ceva, este că pentru a contesta astfel de oameni trebuie să ai un background solid. Adică dacă ești jurnalist și te iei de persoane despre care detii prea putine informatii, asigură-te că ai fost un „perfectionist” de-a lungul timpului. Că asta ți-e meseria .

  • Aveți dreptate . E clar un articol tendențios. Când oamenii nu au argumente întemeiate apelează la jigniri și ironii ieftine.

 5. Factura cand o tai „jurnalistule”?

 6. Draga Madalina, pentru prestatiile jalnice ale celor ce se cred ( banuiesc!!! ) jurnalisti , nu se taie factura! La sacoșă! Dovada ??? In anul 2014 cu 6 prestatori firma care editeaza gazeta a avut o cifra de afaceri( jignesc afacerile!! Mai corect, rulaj contabil) de aproximativ 90.000!!! 7.800 pe luna!! Si in gara fac bischetarii mai mult, din mila!! In 2015, tripleaza rulajul, dar tot nu ating cifra care este necesara pentru a se incadra la salariul minim pe economie, 7 prestatori?? DECI, CE FACTURA??? LA CEAUNUL DE FASOLE, FARA CARNATI!!

 7. Nejoiu cosmin

  Eu va înțeleg ca acum e momentul sa faceți si voi bani, dar nu cred ca USR a condus si furat România 26 de ani.Chiar nu aveți pic de decenta si bun simt sa ne credeți niște retardați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *