CINE sunt CANDIDAŢII MILIARDARI din Târgu Jiu! TINERII cu cele mai MARI VENITURI se vor parlamentari

candidati-bogati

Deși, pe listele partidelor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie se regăsesc oameni de afaceri, foști sau actuali șefi ai unor instituții publice, parlamentari în exercițiu și președinți ai unor formațiuni politice, doi tineri politicieni conduc în topul celor mai avuți pretendenți la un fotoliu de demnitar.
Liderul organizației municipale a PNL, Marcel Romanescu și cel al Tineretului Social Democrat, Claudiu Manta, i-au devansat la capitolul avere și venituri chiar și pe unii colegi ai lor cunoscuți ca businessmani prosperi.

Romanescu, afaceri imobiliare profitabile

romanescu

Anul acesta s-a dovedit a fi extrem de prolific pentru Marcel Romanescu, chiar dacă, în plan politic, plasarea sa pe a treia poziție pentru Camera Deputaților nu-i oferă prea multe speranțe.
Din punct de vedere financiar, însă, Romanescu a dat ”lovitura” cu câteva tranzacții imobiliare. Astfel, liderul liberalilor din Tg-Jiu a vândut, de la începutul anului, patru terenuri, pe care a încasat aproximativ 23.700 de lei, iar în luna august a găsit cumpărător și pentru un apartament pe care a încasat 27.000 de euro. La aceste sume se adaugă alți 20.000 de lei, bani proveniți din vânzarea unui autoturism. Astfel, doar în acest an, Romanescu și-a mai deschis două conturi în care deține 66.000 de euro. La capitolul active financiare, acesta se poate lăuda cu alți 270.000 de lei, plasați în alte patru conturi.
Romanescu deține o cotă parte dintr-un apartament și trei terenuri, iar în proprietatea sa și a soției mai aflându-se alte două suprafețe de teren. Familia politicianului a înregistrat venituri anuale din salarii de 53.000 de lei.

Manta jr. punctează la capitolul venituri

manta-claudiu

Claudiu Manta, liderul TSD Gorj, și candidatul partidului, de pe poziția a doua, pentru un loc în Senat, a înregistrat, anul trecut venituri de aproximativ 540.000 de lei. Banii provin din activități notariale, chirii, aferente spațiilor comerciale și de birouri din două locații din Tg-Jiu și salarii. Tânărul politician deține în conturi și fonduri de investiții 75.000 de lei, însă are și datorii bancare, scadente în 2024, în cuantum de 831.000 de lei.
Aspirant la un post de senator, Manta jr. este proprietarul a două terenuri și a unei case în Tg-Jiu, precum și a două spații comerciale și de birouri. Acesta își completează veniturile cu dividende, dobânzi bancare și salariul de la Universitatea ”Constantin Brâncuși”.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

Un comentariu

  1. Mi-aduc aminte , cu ceva ani in urma , tanarul deputat Marcel Romanescu mult mai sarac ca acum , declara cum si-a facut el campanie din …darul de la nunta ! Neavand alte posibilitati a bagat toti banii stransi la nunta , vreo 150 de milioane , in campania electorala . A riscat si a castigat , devenind deputaf ! Intre timp s-au scimbat lucrurile , averea sa crescand enorm ! Dovada ca meseria de politician e extrem de banoasa e si faptul ca celalalt bogat candidat e fiul unui vechi politician , oportunist si traseist politic ! Iata de ce batalia pentru un loc eligibil pe liste e atat de incarancenata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *