marți , 24 octombrie 2017 - 12:29

Cine va conduce Divizia Energie a CEO!

CEO

Lista scurtă pentru ocuparea funcției de director al Diviziei Energie din cadrul CE Oltenia și, implicit, pentru numirea de președinte al Directoratului companiei, cuprinde câteva nume de persoane care au ocupat funcţii în companiile de stat în anii anteriori, pe vremea PDL-ului, fiind la acea vreme lideri de partid.

Dintre nominalizaţi fac parte Adrian Băicuși, fost director al Transelectrica, Florin Mârza, fost director Termoelectrica, o altă persoană care vine din privat, Ionescu, lucrând pentru un trader de energie, inginerul-șef Eduard Schmidt, de la SE Paroșeni.

Lider de partid

Florin Mârza se număra, în 2011, printre cei mai vechi membri ai Partidului Democrat (ce-i drept, cu o scurta incursiune in PSD) din județul Hunedoara. El a ocupat ani în şir postul de director al Electrica Deva, iar în plan politic a fost unul dintre liderii partidului, dar şi consilier local la Petroşani, relatează presa locală. După ce PDL a ajuns la putere, Florin Mârza a ocupat mai multe posturi prin ministere şi a fost şi consilier al lui Adriean Videanu, pe vremea când acesta ocupa postul de ministru al Economiei.

loading...
Loading...

Citește și

DNA-ul a venit la Gorj! Cercetările într-o fraudă de 40.000 de euro, aproape de final. UN PRIMAR, VIZAT!

Ofițeri de poliție judiciară ai DNA Craiova au avut activitate intensă, la finele săptămânii trecute, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.