Cine vine la CONDUCEREA PSD!

Fostul premier Victor Ponta a exclus posibilitatea de a reveni la conducerea PSD după alegerile locale, afirmând că, în cazul în care actualul lider al partidului, Liviu Dragnea, se va retrage de la şefia PSD ‘o să vină altcineva”. 

‘Dacă se va retrage domnul Dragnea, o să vină altcineva la conducerea PSD. Nu eu. Eu cu Liviu (nr – Liviu Dragnea) nu jucăm ping-pong cu PSD, i-l dau eu lui, el mie. Totuşi, noi doi în ultimii şase ani am condus PSD şi la lucruri bune, la victorii, şi la înfrângeri. Ne-am făcut împreună treaba pentru PSD şi ne-am făcut-o mai bine decât alţii’, a spus Ponta, citează Agerpres.

El şi-a cerut scuze public pentru că a demisionat din funcţia de prim-ministru: ‘Îmi manifest un mare regret faţă de oamenii pe care i-am dezamăgit. Este vorba nu doar de parlamentarii noştri care au votat Guvernul, e vorba de milioane de oameni care au votat în 2012. Eu am candidat să fiu prim-ministru în 2012 şi evident că mă simt vinovat faţă de cei care m-au votat să fiu prim-ministru”, a adăugat Ponta.

– See more at: http://www.dcnews.ro/ponta-anun-ferm-privind-revenirea-sa-la-efia-psd-dupa-5-iunie_507006.html#sthash.SmA1VVYV.dpuf

loading...
Loading...

Citește și

Acum, ACCIDENT lângă Târgu Jiu. Vezi ce s-a întâmplat!

Accident la Buduhala, unde un autoturism a intrat într-o căruță. Nu sunt victime, spune IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.