Cioloş, despre MĂRIREA salariilor

Premierul Dacian Cioloş a declarat, miercuri, că ideea de mărire a salariilor, de a transmite evoluţia economică şi în mărirea salariilor e un lucru necesar, dar a avertizat că, dacă acesta se face „populist şi electoralist”, trebuie explicat oamenilor că li se riscă viitorul, dar şi viitorul economiei.

„Da, avem nevoie în perioada următoare să facem ca evoluţia economică bună a României să fie resimţită şi în nivelul de trai al românilor, dar dacă nu facem asta cu decizii responsabile riscăm să repetăm istoria şi după o perioadă de creştere economică să ajungem din nou la probleme. De aceea, cred că ideea de a mări salariile (…) de a transmite creşterea economică şi în evoluţia salariilor e un lucru necesar, dar, dacă acest lucru se face în mod populist şi doar electoralist, cred că trebuie să le explicăm oamenilor că prin asta le riscăm viitorul şi riscăm viitorul economiei României”, a afirmat Cioloş, la Consiliul Naţional al PNL.

loading...
Loading...

Citește și

Între secetă şi vijelii! Fenomene extreme!

România este lovită de fenomene extreme. Secetea distruge tot ce e în cale. La Buzău …

Un comentariu

  1. Romanii sunt saraci in proportie de peste 60%. La pensionari (80%) de abia traiesc de azi pe maine, pensia medie este de 738 lei, bugetarii (40%) sunt la limita existentei la fel salariatii de la societatile comerciale. Sunt salarii exorbitante care nu le merita sefii de la cele peste 150 de agentiile si autoritatile nationale, care in proportie de 90% nu-si au rostul in economia nationala ce a mai ramas. Ciolos o avea dreptate dar cert este ca marirea trebuie facuta pe care a votat-o in totalitate si PNL-ul, partid ce il sustine cu tarie pe prim ministrul, uitand ca pe 11 decembrie 2016 se alege Parlamentul si nu Guvernul. Scorul castigat la alegerile locale de PNL de peste 32% (cel mai mare scor dupa 1990) se va diminua la alegerile parlamentare cu 9-12%, datorita gafelor pe care le fac cei de la conducerea centrala. Ii sfatuesc pe cei de la PNL ,sa schibe tactica pe ultima suta de metri, sa mai poata castiga vro 3-5 procente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *