luni , 23 octombrie 2017 - 1:54

Circulație blocată la ieșirea din Drăgoieni de un tir al firmei Succes

Un tir al firmei Succes a blocat timp de câteva minute traficul la ieșirea din Drăgoieni, mașinile circulând bară la bară. Din cauza autovehiculului de mare tonaj care tracta mai multe remorci, șoferilor le-a fost practic imposibil să-l depășească, formându-se o coloană de câțiva kilometri.

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: Accident grav la Dragoieni! Traficul este blocat

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident în cartierul Drăgoieni, chiar înainte …

Un comentariu

  1. Ionascu Florin

    Sunt un participant la trafic care se afla la alimentat in momentul in care a trecut camionul, traficul nu a fost perturbat sau blocat dupa cum scrie in aceasta stire „senzationala”, este vorba despre camionul de la scoala de soferi care mergea regulamentar, cu elevul la volan. Asa ca dragi colegi cu totii am fost incepatori la un moment dat, avem zilnic masini in trafic cu soferi incepatori .. si noi am trecut prin scoala asa ca trebuie sa avem rabdare nu sa improscam cu noroi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.