Circulație în condiții de ceață! Vezi în ce zone!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe mai multe drumuri naţionale din Transilvania şi Moldova, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. În judeţul Mureş, vizibilitatea pe DN15(E60) este, pe alocuri, sub 50 de metri (pe tronsoanele Târgu-Mureş – Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş – Reghin). În condiţii similare se circulă şi în judeţul Alba, pe DN1 (Sebeş – Cluj-Napoca) şi pe DN7 (Sebeş – Deva), dar şi în judeţul Botoşani, pe DN29 (E58) Botoşani – Suceava. Atenţie în special pe A3 Turda – Gilău (vizibilitate sub 50 de metri)!

Pentru judeţele Alba, Harghita, Covasna, Braşov, Mureş, Hunedoara şi Cluj, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting referitoare la acest fenomen(http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637). Se recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate, să mărească distanţa în mers între autovehicule, să nu se angajeze în depăşiri riscante, iar dacă vizibilitatea este foarte scăzută să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

loading...
Loading...

Citește și

Luminițele din București nu vor fi aprinse în această seară

În această seară, luminițele festive montate în București nu vor fi aprinse, în semn de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.