miercuri , 28 iunie 2017 - 15:23

Cisternă cu GPL RĂSTURNATĂ! Prefectul, la accident

O cisternă cu aproape 13.000 de litri de GPL, din Republica Moldova, s-a răsturnat, în noaptea de luni spre marți. 

Accidentul s-a produs pe DE581, pe raza localităţii vasluiene Valea Grecului. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere.

”La ora 5.00 au început operaţiunile de transvazare din cisterna răsturnată, într-o altă cisternă sosită din Republica Moldova. Pentru alimentarea pompelor s-a utilizat un generator trifazat, solicitat de la un distribuitor de energie electrică. Pompierii monitorizează îndeaproape operaţiunile, fiind creat un dispozitiv de intervenţie pentru asigurarea măsurilor de prevenire”, a declarat reprezentantul ISU Vaslui, potrivit Agerpres.

La faţa locului a fost prezent şi prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan.

”În zonă a existat pericol de explozie, dar forţele ISU s-au mobilizat şi au acţionat pentru asigurarea măsurilor specifice în zonă. Traficul a fost blocat, apoi s-a dat drumul, alternativ, pe un singur sens de mers. Odată cu începerea operaţiunii de descărcare a cantităţii de GPL într-o altă cisternă, circulaţia a fost din nou oprită pe DE581, către Vama Albiţa”, a declarat Isabel Bogdan.

Potrivit autorităţilor nu au fost înregistrate victime şi nici scurgeri din cisternă.

sursa DCNews

loading...

Citește și

Lider de la Bucureşti la investirea lui Romanescu

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, va fi prezent, astăzi, la Târgu-Jiu, pentru a participa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.