joi , 21 septembrie 2017 - 11:54

Cisternă cu GPL RĂSTURNATĂ! Prefectul, la accident

O cisternă cu aproape 13.000 de litri de GPL, din Republica Moldova, s-a răsturnat, în noaptea de luni spre marți. 

Accidentul s-a produs pe DE581, pe raza localităţii vasluiene Valea Grecului. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere.

”La ora 5.00 au început operaţiunile de transvazare din cisterna răsturnată, într-o altă cisternă sosită din Republica Moldova. Pentru alimentarea pompelor s-a utilizat un generator trifazat, solicitat de la un distribuitor de energie electrică. Pompierii monitorizează îndeaproape operaţiunile, fiind creat un dispozitiv de intervenţie pentru asigurarea măsurilor de prevenire”, a declarat reprezentantul ISU Vaslui, potrivit Agerpres.

La faţa locului a fost prezent şi prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan.

”În zonă a existat pericol de explozie, dar forţele ISU s-au mobilizat şi au acţionat pentru asigurarea măsurilor specifice în zonă. Traficul a fost blocat, apoi s-a dat drumul, alternativ, pe un singur sens de mers. Odată cu începerea operaţiunii de descărcare a cantităţii de GPL într-o altă cisternă, circulaţia a fost din nou oprită pe DE581, către Vama Albiţa”, a declarat Isabel Bogdan.

Potrivit autorităţilor nu au fost înregistrate victime şi nici scurgeri din cisternă.

sursa DCNews

loading...

Citește și

Minora dispărută a venit acasă!

La data de 20 septembrie a.c., minora Mureșanu Nicoleta Mădălina, în vârsta de 16 ani, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.