Clipe de groază, în munți! Au dat foc la haine ca să nu-i mănânce lupii

salvamont-turisti-2

Cinci turişti care au fost surprinşi de lăsarea întunericului şi s-au rătăcit la coborârea de pe Vârful Parângul Mare au fost recuperaţi în noaptea de duminică spre luni de salvamontişti după o acţiune de căutare de circa patru ore, a declarat şeful Serviciului Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu.

Turiştii au fost găsiţi la o altitudine de circa 2.000 de metri, fără probleme de sănătate, fiind doar în stare de panică din cauza întunericului şi a riscului apariţiei animalelor sălbatice. „Turiştii au fost găsiţi de salvamontişti pe una din culmile ce coboară din vârf către sud, la o altitudine de circa 2.000 de metri, fără probleme de sănătate, doar într-o stare de panică datorată nopţii şi animalelor sălbatice pe care au încercat să le ţină la distanţă făcând un foc cu hainele de schimb. Cei cinci au fost coborâţi cu ambulanţa Serviciului public judeţean Salvamont Gorj până în zona văii Sunătoarea, unde îşi aveau maşinile, după o acţiune care a durat circa 4 ore, încheindu-se luni dimineaţa în jurul orei 03,30”, a spus Sabin Cornoiu.

loading...
Loading...

Citește și

MESAJ ŞOCANT pe strada Bradului, din Târgu Jiu, pus pe cireşul din curtea unei case!

Un târgujian care locuiește pe strada Bradului a reușit să surprindă trecătorii. Acesta a pus …

2 comentarii

  1. Aseara tarziu, vazand articolul cu ” lupiiiii, baaaa”, deschid curioasa!Inteleg ca accesul pana la turisti s-a facut cu masina Salvamont, operatiunea s-a facut ca la ” ia-ma nene”! Dar mai Sabinelu si Mihaeluta, tot farmecul era dat de cele 3 comentarii, doua pentru oligofrenii ce se itesc din reclamele la gel teumatoid si nu stiu ce dracu ser cu venin ale lui Condurateanu( seful oligofrenilor), pe unul Epure , chiar puteau sa-l miroase lupii! Primele doua de la acelasi calculator! De multumire! Si mai era al treilea super haios care va spargea freza! Dimineata au disparut! Deranj mare, Sabinelu?

  2. Poate lupii din almanahe ( sic ) ca in realitate prin muntii nostrii nu mai sunt lupi .Dar uite asa se face vedeta seful Salvamont Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.