Coincidență stranie la înmormântarea Reginei Ana

Prima zi de funeralii de la Castelul Peleș are loc într-o zi cu o simbolistică aparte în familia Regelui Mihai și a Reginei Ana. Ziua de 10 august, când la castelul din Sinaia sunt așteptați oficiali din întreaga lume pentru a prezenta condoleanțe, coincide cu ziua în care s-a pus prima piatră de temelie a monumentului. 

Înmormântarea Reginei Ana. Trupul Reginei a ajuns în țară

Regina Ana a murit pe 1 august, la vârsta de 92 de ani, într-un spital din Elveția. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost adus astăzi în România și va fi depus în această seară la Castelul Peleș, unde mâine sunt așteptați reprezentanții Corpului Diplomatic, ai Uniunii Europene, NATO, ai Organizațiilor Internaționale și ai statului român.Tot astăzi, se împlinesc 141 de ani de când a fost pus prima piatră la temelia castelui care a devenit reşedinţa de vară a regilor României. Amplasat pe un loc ce pare scos dintr-un basm, Castelul Peleş a fost ridicat de 300 de muncitori aduşi din Europa pe terenul de 1.000 de pogoane cumpărat de Carol I în 1872.

Sursa: Libertatea

loading...
Loading...

Citește și

Inspectorii ITM Gorj continuă ancheta în urma exploziei de la Hurezani. AMENZI de 17.500 de lei!

Inspectorii de muncă din cadrul Compartimentului Securitate şi Sănătate în Muncă al Inspectoratului de Muncă …

Un comentariu

  1. Comunismul a îndepărtat monarhia,monarhia piere de bătrână in pribegie,încet si sigur la noi se instaurează anarhia pana ce altui stat ii se face mila de romani si acaparează tarisoara .dar fara romani ca ei deja sunt sclavi pe dincolo.Adio Regina !Trezitiva romani….!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.