miercuri , 13 decembrie 2017 - 3:33

Comisar de la OPC, reţinut pentru că ar primit bani să nu amendeze firme

Un comisar de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a primit bunuri şi bani în valoare de 1.700 de lei pentru a nu amenda firmele pe care le controla, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Direcţia Generală Anticorupţie Serviciul Judeţean Iaşi, B.L., comisar la Protecţia Consumatorului Iaşi, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru luare de mită, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă.

B.L. este acuzat că, în perioada martie-mai, împreună cu un coleg de serviciu, a pretins şi primit de la reprezentanţii mai multor agenţi economici de pe raza judeţului Iaşi diferite bunuri şi sume de bani, în valoare de aproximativ 1.700 lei, pentru a nu-i sancţiona cu ocazia unor controale pe linia respectării normelor privind protecţia consumatorilor.

La finele lunii mai, B.L. şi colegul său au fost prinşi în timp ce primeau mită mai multe bunuri şi sume de bani de la administratorii unor societăţi care desfăşurau activităţi comerciale în zona Bazarului Iaşi.

Coleul lui B.L. este cercetat în stare de libertate.

loading...
Loading...

Citește și

Cetățenii orașului Târgu Jiu CHEMAȚI la PRIMĂRIE!

  „Primăria Municipiului Târgu Jiu a deschis o carte de condoleanțe „In Memoriam- Regele Mihai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.