marți , 17 octombrie 2017 - 19:46

Comisie mixtă la CEO: S-au comis ABUZURI

cariera-excavator

Liderii sindicali și-au propus ca, în ședința de la începutul acestei săptămâni, să-i convingă pe șefii companiei miniere să renunțe la unele decizii luate, în ultima perioadă, în Directorat.
Gabriel Căldărușe susține că administrația a comis abuzuri când a hotărât să nu mai prelungească contractele de muncă ale urmașilor unor mineri, dar și când au hotărât să nu mai acorde cota de cărbune în bani minerilor disponibilizați în această toamnă.”Deocamdată, nu am primit un convocator, dar e posibil ca, la începutul acestei săptămâni, să ne întâlnim în comisia mixtă. Problemele sunt multiple. Trebuie aprobate ajutoarele sociale pentru salariații care au probleme deosebite de sănătate. Vom discuta și pe tema acelei măsuri, din punctul nostru, abuzivă a conducerii CE de a nu prelungi contractele urmașilor unor angajați sau a celor care au dat terenuri companiei. Mai este și problema cu cota de cărbune. Știți că Directoratul a decis abuziv într-o ședință să nu mai acorde cota de cărbune în bani salariaților care au fost disponibilizați. Sper să remediem această problemă”, a declarat președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia.
loading...
Loading...

Citește și

CE Oltenia pune la bătaie 2 milioane de lei pentru o ÎNCHIDERE pe 37 de hectare!

Complexul Energetic Oltenia a scos la licitație vineri lucrările de închidere a Compartimentului III de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.