luni , 20 noiembrie 2017 - 9:53

Concert de muzică BRAZILIANĂ la Târgu Jiu! Vezi când va avea loc!

afis-program

Festivalul 6 Continente s-a sărbătorit pentru prima dată la noi în țară anul trecut. Evenimentul de talie mondială prin care se dorește promovarea culturii lusofone în toată lumea se va desfășura în acest an și la Târgu Jiu.

Clubul Rotary Târgu -Jiu organizează, în perioada 1-2 octombrie, „Festivalul 6 Continente”. În cadrul acestui festival se vor promova culturile lusitană si tradiţionala din Gorj în spațiul de limbă portugheză. Programul manifestării cuprinde o serie de evenimente artistice și culturale. Cu aceasta ocazie, se vor organiza în Amfiteatrul din centrul municipiului Târgu-Jiu un concert de muzică braziliană și un spectacol de muzică tradiţionala, se va prezenta și lansa o carte portugheză, şi totodată se va organiza şi o expoziţie de fotografii. Cultura portugheză este sărbătorită în peste 120 de oraşe şi 30 de ţări.

loading...
Loading...

Citește și

Gorjul pe locul III! Vezi la ce!

Angajatorii din străinătate care caută în România lucrători pentru plantațiile în câmp sau sere au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.