CONCURS: 12 posturi VACANTE la Spitalul Cărbunești! Vezi când este examenul!

spitalul-orasanesc-targu-carbunesti

Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu Cărbuneşti va organiza la sfârșitul acestei luni concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor posturi. Sunt vacante 12 posturi de asistent medical.

Concursul pentru cele 12 posturi vacante va avea loc la începutul lunii septembrie. Cele mai multe posturi sunt cele de asistenți medicali debutanți la mai multe secții din Spitalul Cărbunești. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de absolvire a şcolii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate sau diplomă de licenţă în specialitate. Pentru posturile de asistent medical debutant – fără vechime; asistent medical – cel puţin 6 luni vechime în domeniu; asistent medical principal – adeverinţă de grad principal. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 30 august 2016, ora 9:00: proba scrisă; 02 septembrie 2016, ora 9.00: proba interviu. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, cu sediul în localitatea Târgu Cărbuneşti, Str. Eroilor nr. 51, judeţul Gorj, telefon 0253/378.165.

Alt concurs

De asemenea, luna aceasta va mai fi organizat un alt concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a unei funcții de asistent medical. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de absolvire a şcolii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate sau diplomă de licenţă în specialitate; vechime: peste 6 luni vechime în specialitate. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 23 august 2016, ora 9:00: proba scrisă; 26 august 2016, ora 9.00: proba interviu.
loading...
Loading...

Citește și

Un fast-food și un snack-bar din Rovinari AMENDATE!

În perioada 18 – 24.06.2018, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale şi verificări tematice și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.