Concurs cu premii, duminică, la Târgu Jiu! ORICINE se poate înscrie!

parc

Clubul Rotary Târgu Jiu alături de alte instituții din oraș organizează duminică, 25 septembrie, începând cu ora 10:00 un cros. Inițiativa face parte din programul „Promenada Inimilor”, proiect ce îşi propune să încurajeze populaţia oraşului să facă mişcare, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii.

Traseul din Târgu Jiu are o lungime de doi kilometri, începând de la intrarea pe Insuliță dinspre Parcul Central. „Toți participanții vor primi diplome, însă primii 50 care se vor înscrie online (https://goo.gl/forms/HvoUHw8xnm4fGQHg2) vor primi și un tricou, pentru a le aminti și după terminarea crosului că mersul pe jos sau alergatul cât mai des, sunt importante pentru menținerea sănătății. Clubul Rotary Tg-Jiu este implicat direct în organizarea acestui eveniment în orașul nostru pentru a stimula și încuraja mișcarea zilnică, ca un mijloc simplu și eficient de prevenție împotriva bolilor cardiovasculare. Ne dorim ca acest traseu de alergare ușoară să fie folosit de un număr cât mai mare dintre locuitorii de toate vârstele ai municipiului Târgu-Jiu” a declarat Victor Troacă președintele Clubului Rotary Târgu Jiu.

loading...

Citește și

Vezi programul „Salonul de iarnă al artelor populare”

Școala Populară de Artă Târgu Jiu organizează în luna perioada 22 și 28 februarie „Salonul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.