marți , 21 noiembrie 2017 - 17:48

Concurs pentru pescari la Târgu Jiu

centru-christianAsociaţia Persoanelor cu Handicap Oltenia prin Centrul de Zi ,,Christian”, a organizat în data de 4 noiembrie 2016, concursul de pescuit „Și noi suntem pescari!” activitate anuală care a ajuns la ediția a V-a, desfășurat la lacul „Pandurașu” din Târgu-Jiu. La această ediție a concursului au participat aproximativ un număr de 40 de beneficiari și însoțitorii acestora, concursul desfășurându-se într-o notă a bunei dispoziții și a prieteniei. De asemenea, ei au fost cei care și-au oferit ajutorul reciproc în momentele în care nu reușeau să își fixeze echipamentul, fapt care a condus la o colaborare benefică pentru interacțiunile interpersonale dintre aceștia. „Membrii beneficiari ai Centrului Christian au servit masa împreună într-un cadru prietenos, după care fiecare participant a fost premiat, pentru că până la urma nu contează trofeele câștigate cat contează dorința noastră de a participa într-un mod activ în interacțiunile sociale pe care le întreprindem între noi cât și cu cei din jurul nostru, fiind conștienți că avem nevoie de astfel de manifestări prin care reușim să comunicăm și să menținem prieteniile deja existente. Plecând de la această idee și mărturiile participanților au fost pe măsura așteptărilor noastre ” a spus Daniel Andrei-șef centru.

loading...
Loading...

Citește și

Simpozion la UCB Târgu Jiu

Simpozionul Naţional ”ION POPESCU VITESTI-savant geolog”, organizat de Universitatea ”Constantin Brâncuşi” din Targu-Jiu , Muzeul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.