Concurs pentru postul de psiholog de la Spitalul Târgu Jiu

spitalul-judetean

Luna aceasta va fi scos la concurs și postul de psiholog la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, care este vacant. Candidații cu studii în domeniu pot ocupa postul de psiholog practicant la Laborator Sănătate Mintală.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de licenţă în specialitate; un an vechime ca psiholog stagiar; competenţe în psihologia muncii şi organizațională; competență în psihologia aplicată în domeniul securităţii naţionale; competenţa în psihologia transporturilor; atestat de liberă practică. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 16 septembrie 2016, ora 13:30: termenul limită de depunere a dosarelor; 27 septembrie 2016, ora 12.00: proba scrisă; 30 septembrie 2016, ora 12.00: interviul.

loading...

Citește și

EXCLUSIV! ANTURAJUL INFRACȚIONAL care l-a împins la MOARTE pe agentul Boncioagă. Polițistul, AMENINȚAT CU PISTOLUL la tâmplă!

• Iubita polițistului, declarație ȘOCANTĂ Ce a determinat sinuciderea agentului de poliție Cristian Marius Boncioagă? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.