Concursul pentru funcția de șef al Poliției Tg-Jiu, anulat. Vezi ce s-a întâmplat cu toate examenele pentru funcțiile de conducere în IPJ Gorj!

IPJ1-GORJ

Ofițerii de poliție care s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de șef al Poliției Municipiului Tg-Jiu nu mai susțin examenul. Concursurile au fost sistate și pentru ocuparea a trei posturi de șef serviciu în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, din cauza unei prevederi din Statutul polițistului, declarată neconstituțională.

Toate concursurile pentru ocuparea unor posturi de conducere în poliție au fost sistate, astfel că ofițerii care se pregăteau să dea examen pentru funcția de șef al Poliției Tg-Jiu, nu vor mai susține, mâine, interviul.
Același lucru s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile când, la nivelul IPJ urmau să aibă loc concursurile pentru ocuparea funcțiilor de șef serviciu la Serviciul Logistic, la Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, respectiv la Comunicații și Informatică.
La Poliția Municipiului Tg-Jiu a fost împuternicit comisarul șef Nicolae Negrea, după ce, la începutul acestui an, fostul șef al instituției, comisarul șef Mihai Birău, s-a pensionat. Tot prin împuternicire este condus și Serviciul Logistic din IPJ Gorj, de către comisarul șef Gheorghe Zglobiu, la Cazier fiind desemnat la comandă inspectorul Carmen Delia Cocolea, iar la Comunicații a fost împuternicit comisarul Costin Brihac.
Decizia de sistare a concursurilor pentru ocuparea unor funcții de conducere a survenit în urma admiterii, la finele lunii martie, de către Curtea Constituțională a excepției de neconstituționalitate a unora din prevederile cuprinse în Legea privind Statutul Polițistului, în urma unei sesizări din partea Curții de Apel București.
loading...
Loading...

Citește și

Încă un parbriz spart la Scoarța! REACȚIA ȘOFERULUI

Un șofer și-a exprimat nemulțumirea pe Facebook, după ce parbrizul mașinii sale a fost spart …

Un comentariu

  1. TOT CARAGEA VA CONDUCE DE L A CINI DE LA SB PE TOTI.
    IL CHEAMA PE FETANU LAZAROIU SI IONESCU LA ORDIN SI LE SPUNE CE SA FACA
    DIN PACATE SI DASCALU ASCULTA MAI NOU DE CATALAR.
    CARAGEA CONDUCE MAI BINE CA ORICIND IPJ UL ASTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *