CONCURSURI în CEO pentru posturi de ȘEFI! MESAJUL unui LIDER


Sorin Boza vrea să organizeze concursuri pentru posturile de șefi de carieră, ingineri șefi și directori adjuncți, după data de 15 iunie. Constantin Crețan se teme că promovările s-ar putea face pe criterii politice.

Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia susține că are semnale că anumiți politicieni fac trafic de influență pe lângă șefii CEO pentru a-și promova oamenii. “Directorul general a promis că se vor ține concursuri corecte. Am semnale însă că sunt diferite grupuri politice care practică traficul de influență pentru a-și numi oameni pe criterii politice. Le atrag atenția să-și vadă de treabă și să nu mai intervină politic în problemele interne ale CEO și să lase să se desfășoare un concurs corect și cu oameni care, într-adevăr, sunt competenți să ocupe acele posturi fără intervenție politică. De-a lungul anilor, de vreo 15-20 de ani, în CEO, a fost mult trafic de influență și intervenții politice și au fost numiți în funcții oameni total incompetenți”, a declarat Constantin Crețan.

Pârvulescu: Sper ca Boza să facă o evaluare CORECTĂ

Președintele Federației Naționale Mine Energie nu crede că Sorin Boza va putea fi influențat de politicieni să promoveze anumiți oameni pe funcții de conducere. „Am solicitat să fie examene pe toate posturile noi apărute și ocupate de cei care nu au luat nici data trecută notă de trecere. Sper ca domnul Boza să se țină de cuvânt și să se facă o evaluare corectă prin concurs a celor care ocupă posturi de conducere. Sper să nu mai fie ca în anii trecuți, iar acele examene să fie pe bune. Știu că dumnealui și domnul Pisc vor fi în comisie. Nu cred că va avea vreun partid influență asupra dumnealui și a domnului Pisc, e puțin probabil. Managerul companiei e dator să pună oamenii competenți acolo unde trebuie puși, pentru că degeaba avem vreme prielnică, dacă nu avem oameni competenți”, a declarat Dan Pârvulescu.

Iovan: Boza NU dă curs solicitărilor partidelor

Liderul sindical de la Turceni, Eugen Iovan, e convins că examenele pe posturile de conducere vor fi corecte. „Așa prevede contractul colectiv de muncă, orice post se ocupă prin concurs. Nu putem să spunem că în anii trecuți au fost numiri politice, au fost concursuri care s-au desfășurat pentru ocuparea posturilor. Chiar și pentru un simplu maistru s-a desfășurat concurs. Concursurile au fost blocate o perioadă. Nu cred că au vreo șansă partidele cu domnul Boza. Nu dă curs la solicitările partidelor”, a conchis președintele Sindicatului Energia Turceni.

loading...
Loading...

Citește și

Producție mai mică de cărbune

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele patru luni ale anului în …

Un comentariu

  1. INTERVENTIILE POLITICE NU AU LOC DE CELE SINDICALE! UNUL DIN CEI CARE INFIEREAZA FENOMENUL,SINDICALIST SADEA,SA SPUNA PINA LA A CITA SPITA A NEAMULUI ARE ANGAJATI DE EXEMPLU LA TURCENI.ORACOLELE ASTEA SINDICALE,PRICEPUTE LA TOATE AR FACE BINE SAVFIEVTRASE COMPLET PE LINIE MOARTA.ACTIUNILE LOR IN SCOP EXCLUSIV PERSONAL SINT STRAVEZII,LA VEDERE,DUSE CU UN TUPEU PE MASURA CARACTERULUI CARE IL AU.PLATITI IMPARATESTE ABSOLUT DEGEABA,AU DOVEDIT CA JU AU NIMIC COMUN CU MENIREA UNEI ORGANIZATII SINDICALE:SINT DE ACORD SI SUGEREAZA CONCEDIERI,REDUCERI DE VENITURI,FAC TRAFIC DE INFLUENTA,NU AU PROGRAM LA SERVICIU,DOTATI CU MASINI,AVERI,NEAMURI PUSE BINE ETC.ASTIA NU SINT LIDERI DECIT CU NUMELE,INCADRINDU-SE PERFECT LA ALTA CATEGORIE DE INDIVIZI! STIM CU TOTII CARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.