Condescu a scăpat de toate restricțiile impuse de justiție

condescu

Tribunalul Olt a revocat, ieri, măsura preventivă a controlului judiciar dispusă împotriva lui Marin Condescu, președintele onorific al FNME. Astfel, fostul lider al minerilor a scăpat de toate restricțiile care i-au fost impuse în cursul urmăririi penale și menținute, mai apoi, de instanță în cauza în care este judecat, alături de Viorel Temelescu, pentru spălare de bani.
Marți, 13, zi norocoasă pentru Marin Condescu. Tribunalul Olt a dispus revocarea controlului judiciar în ceea ce-l privește pe fostul sindicalist și pe fostul vicepreședinte al USMO, Viorel Temelescu. Rând pe rând, instanța i-a ridicat interdicțiile lui Condescu, impuse de procurori. În noiembrie, anul trecut, tribunalul a constatat încetată obligația acestuia de a nu se apropia de reprezentanții Edenred, Clubului Pandurii și CEO, măsura încetând în urmă cu trei luni și pentru Temelescu. În iulie, Condescu a scăpat și de obligația de a se prezenta la poliție pe toată durata lunii august.

Trimişi în judecată pentru spălare de bani şi înşelăciune

Ex-preşedintele clubului de Fotbal Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, şi ex-vicepreşedintele Viorel Temelescu au fost trimişi în judecată de către procurorii gorjeni, în mai 2014, sub acuzaţiile de înşelăciune, delapidare, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, respectiv complicitate la înşelăciune şi uz de fals.
Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în sarcina lui Marin Condescu s-a reţinut că, în perioada 23.03.2011-29.09.2011, în calitate de preşedinte al C.S. Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, a semnat în fals la rubrica „Cesionar” şi a uzat de un număr de trei înscrisuri denumite contract de cesiune creanţe, cunoscând că acestea sunt false, pe care ulterior, prin intermediul inculpatului Viorel Temelescu, le-a prezentat spre semnare factorilor de conducere din cadrul SNLO Târgu-Jiu, inducându-i pe aceştia în eroare, obţinând în acest mod un folos material injust în sumă totală de 2.503.933 lei. De asemenea, procurorii au menționat că în perioada 23.03.2011-29.09.2013, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în calitate de preşedinte al C.S. Pandurii Lignitul Tg-Jiu, prin folosirea unor contracte de împrumut fictive, care nu reflectă realitatea, acordate în calitate de persoană fizică către C.S. Pandurii Lignitul Tg-Jiu, şi-a însuşit personal în mod necuvenit suma de 1.551.156 lei,la care se adaugă suma transferată sistematic către o firmă din Tg-Jiu, de 1.080.000 lei, prejudiciind astfel interesele clubului sportiv.
Marin Condescu şi Viorel Temelescu au fost reţinuţi 24 de ore în acest dosar.

Adrian Georgesculoading...
Loading...

Citește și

Șefii CEO vor să PLECE! Fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, dezvăluiri EXPLOZIVE! „Am tăcut câteva luni. Rău am făcut!”

După o perioadă de tăcere, fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, a reînceput să scrie …

Un comentariu

  1. Ba, ii mai judecati mult pe acesti infractori? La zdup cu ei odata! Si sa dea inapoi catre CEO si Pandurii tot ce au furat. Su o tineti tot asa pana se prescrie partea pecuniara? Si nu numai ei, stiti bine ca au fost ajutati de personal din club, care si-a incasat la randu-i partea, la fel de ilegal ca si cei doi naparstoci! Cand ajungeti si la acestia? Se vaita Pandurii ca n-au bani, dar de ce nu recupereaza cat mai e in termen prejudiciile create, atat de la cei 2, cat si de la membrii clubului care au fost partasi la aceste magarii, fiind platiti cu varf si-ndesat din banii minerilor de catre Condescu, alias Minerul nr. 1? Si vor unii sa-l aduca inapoi? in nici un caz minerii. Nu se-ntreaba nimeni de unde are asta 2 milioane euro, pe care zce ca-i aduce la Pandurii? Cum a facut un simplu electrician atata banet in cativa ani, ca nu i-a castigat la loto?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.