Condescu, ACUZAȚII GRAVE la adresa lui Călinoiu! Cum îi răspunde fostul șef al județului

condescu

Liderul Federației Naționale Mine Energie a pus paie pe foc și a repornit scandalul cu fostul președinte al Consiliului Județean Gorj.

Marin Condescu a revenit în forță în spațiul public. Președintele de onoare al Federației Naționale Mine Energie a făcut, zilele trecute, primele declarații publice după o lungă perioadă de timp la un post local de televiziune. Liderul sindical și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinte al USMO și a spus că CEO ar putea intra în toamnă în faliment. Marin Condescu îi consideră vinovați pentru situația în care a ajuns compania minieră atât pe Laurențiu Ciurel, cât și pe Ion Călinoiu. Sindicalistul îl găsește vinovat pe fostul șef de la județ și pentru dosarul penal în care este cercetat pentru spălare de bani. „În 2012 s-a format acest triunghi făcut din Călinoiu, Ciurel și comandantul poliției, care tocmeau libertatea oamenilor la masă și spuneau: «Vreau să fie ăsta arestat». Așa s-au discutat lucrurile și, din păcate, ei au fost decât mâna prin care alții au făcut aceste nenorociri, iar, într-adevăr, să trimiți în judecată 50 și ceva de directori, pentru că de-a lungul timpului, o cutumă care a îmbrăcat forme legală prin contractul colectiv de muncă a acordat masă caldă sportivilor, mi se pare un lucru care a dus exact acolo unde și-au dorit, să nu fie niciodată cineva potent din aceşti oameni care sunt meseriași și au dus mineritul și energia până în 2012 pe profit să fie disponibil să preia conducerea complexului. Credeau că ei vor stăpâni lumea, că a început cu ei și cu ei se va sfârși. Aceste acte de tip mafiot, în care Călinoiu a fost orchestratorul, au fost spuse de oameni foarte importanți din conducerea PSD-ului. Deci, sunt fapte care pot fi relatate de martori, dar dincolo de aspectele acestea la care au ajuns acești trei oameni care se credeau nemuritori, deveniseră un fel de Dumnezeu care știau cine să fie în libertate sau nu. Din păcate, ne îndreptăm cu compania spre distrugere. Toate aceste lucruri s-au întâmplat și există inclusiv martori care pot să confirme acest lucru”, a declarat Marin Condescu.

Călinoiu către Condescu: Să lase Gorjul liber

Calinoiu

Ion Călinou neagă că ar fi fabricat dosarul lui Marin Condescu și-l acuză pe liderul sindical că a făcut și face numai scenarii. “Dacă ar fi un adevăr în aceste acuzații, aș fi supărat, pentru că adevărul supără pe om. Eu le consider aberații, iar dacă există pe undeva o silabă a lui Călinoiu pronunțată pentru a se fabrica dosare, nu pentru Condescu, pentru oricine în acest județ, în oricare altă formulă, sunt dispus să mă duc acolo de față și să accept orice zic ei că am făcut. Nu s-a întâmplat niciodată așa ceva și eu am fost și sunt în continuare omul de bună credință pentru binele județului. Ceea ce nu a făcut Condescu niciodată, a făcut pentru el și pentru clica lui și a lăsat oamenii din minerit și energie prin acțiunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului  într-o situație deosebit de gravă în care ne găsim acum. Condescu nu a făcut decât scenarii, el nu e bolnav de scenarită , vrea să facă cu tot dinadinsul cunoscut în opinia publică faptul că el a fost Dumnezeul pe acest pământ al Gorjului și nu numai. Din păcate, a fost opusul și din nefericire am ajuns unde am ajuns, dar văd că vrea să renască. Eu îi doresc să aibă sănătate și să lase Gorjul liber”, a declarat vicepreședintele PSD Gorj.

„Condescu a vrut sediul CEO la București”

Ion Călinoiu știe de ce a ieșit Marin Condescu cu noi atacuri la adresa sa: de supărare că i s-au închis robinetele la Complexul Energetic Oltenia. Fostul șef al județului susține că președintele de onoare al Federației Naționale Mine Energie e vinovat pentru dezastrul de la compania minieră. “El, de fiecare dată, când e momentul, vine și perturbă apele. Sediul Complexului Energetic Oltenia nu a vrut să fie în Gorj, a vrut să fie la București , cât mai departe, ca să facă ce a făcut el de-a lungul timpului. Acum, când s-a reluat problema mutării sediului, a fost în spatele tuturor acestor mișcări, iar când s-a pus problema eficientizării activității CEO, s-au strâns robinetele , s-a supărat și mai tare, l-a deranjat și îl deranjează în continuare. Zice că nu are probleme cu legea și lasă instanța să se pronunțe. E foarte bine, dar moral nu-l interesează. Moralitatea este cel mai important lucru pentru un om , el recunoaște că a fost imoral și așa rămâne în continuare. Eu nu am făcut ce spune el, cel care face sau a făcut asta este Satana. Este principalul factor care a contribuit la ce înseamnă dezastru în minerit și energie, atât pe cale instituțională, pe atribuțiile pe care le-a avut de parteneriat și bineînțeles se știe ce a însemnat sindicatul lui Condescu pentru CEO, sindicatul lui a fost o căpușă în coasta Complexului Energetic Oltenia. Ce vrea să facă el este un circ. El a făcut de fiecare dată când a vrut să-și rezolve interesele cu oameni, care bineînțeles au fost slugarnici și nu au avut interesul activității economice a județului Gorj. Am înțeles că vrea să candideze la USMO. Nu cred că minerii și energeticienii mai au nevoie de un asemenea lider”, a conchis fostul președinte al Consiliului Județean Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

PROBLEME MARI într-o COMUNĂ din Gorj. PRIMAR: Situația e GRAVĂ!

Edilul comunei Bolboși, Gheorghe Bilea, se chinuieşte de doi ani să găsească o firmă care …

4 comentarii

  1. CALINOIU are dreptate, dar trebuie sa mai adauge si alceva;ude este locul marelui strateg si OM CINSTIT, Marin Condescu

  2. Da Tizule, mare dreptate are! Ea sa vedem noi ce zice, literar:” Sediul Complexului Energetic Oltenia nu a vrut sa fie in Gorj, a vrut sa fie la Bucuresti bla-bla-bla „-propoziție made Ion Călinoiu! Gramatica clasa a 6-a, subiectul! Cine nu a vrut? SEDIUL! E’teal dracu , la ăștia si sediu e Jmeker , vrea si el doar la Bucuresti!Nu mai comentați mai dragi gorjeni ce spun sfertdoctii, ca se ia!

  3. Iubitorii de sport din gori

    Respect pentru MARIN CONDESCU !

  4. Prezicmafiaatorul

    Toți Hoții Să Ajungă La Pușcărie !!!Gorjului să îl lase liber si coruptul. de Calinoiu !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *