Condescu atacă din nou! Vorbește și despre noile remunerații ale jucătorilor

sport02

Revenit de curând în structura de conducere a clubului Pandurii, Marin Condescu nu ratează ocazie după ocazie să arunce ”pisica moartă” în dreptul foştilor oficiali ai grupării de fotbal gorjene. Totodată, Condescu își argumentează ultimele măsuri de criză impuse la Pandurii, care vor da ”dreptul” jucătorilor să plece sau să rămână la Târgu Jiu în această iarnă.

Prezent la Severin, la partida din etapa a XVI-a a Ligii I dintre Pandurii și ACS Poli Timișoara, Marin Condescu a trimis din nou ”săgeți otrăvite” către fosta conducere a clubului de fotbal oltean în frunte cu recent demisionarul Narcis Răducan. Condescu susține că nu-și poate explica cum a ajuns Pandurii în insolvență, deși în ultimii ani intrat sume importante în contururile clubului din Târgu Jiu. ”În doi ani și jumătate la Pandurii au intrat 17,5 milioane de euro și s-au acumulat datorii în jur între șase și opt milioane de euro! Vom vedea după controlul ANAF care se derulează zilele acestea. Practic, la 1 februarie 2014, în cont erau patru milioane de euro și 0 datorii. Sper ca administratorul financiar să afle cauzele”, a declar oficialul pandurilor.

Venituri de până la 5.000 de euro pentru jucători în noua ”realitate”?

Încercând să-și motiveze ultimele măsuri implementate la Pandurii, Marin Condescu vorbește și despre realitatea în care se zbate trupa lui Grigoraș în sezonul 2016-2017. Dincolo de pericolul falimentului și referitor la problemele cu jucătorii, Condescu susține că fotbaliștii formației gorjene au șansa să obțină totuși, venituri importante în această perioadă. ”Problema este că am ajuns în insolvență. Numai în 2016 au intrat 4 milioane de euro, iar în septembrie aveam jucători neplătiți de peste 6-7 luni de zile. Între 10 si 20 de jucători au câștigat deja litigiile de la comisii, jucători care, din păcate, nu ne mai cred. Vor pleca toți cei care nu înțeleg că trecem printr-o situație grea. Special am propus acest plafon salarial de 1000 de euro pe lună, ca sa fim siguri că achităm la timp, dar câștigul poate ajunge la 5000 de euro pe lună, daca se obțin 4 victorii pe lună. Au primă de 1000 de euro la victorie și 350, la egal. Dar, dacă până la 1 martie nu se va aproba planul de reorganizare, atunci vom intra în faliment și vom ajunge în Liga 5”, a mai spus Condescu. În prezent, Marin Condescu este reprezentantul USMO în conducerea clubului Pandurii, în calitate de acționar (Membru Asociat).

loading...
Loading...

Citește și

Profi a ajuns până în optimile „naționalelor” la minifotbal

A ajuns la final și cea de-a patra ediție a Campionatului Național al Firmelor și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.