Condescu CANDIDEAZĂ la șefia USMO. Vezi în ce CONDIȚII!

condescu

Fostul președinte al Federației Naționale Mine Energie nu este de acord cu dizolvarea Uniunii Sindicatelor Mine Oltenia.

Marin Condescu a reacționat după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, printr-un comunicat de presă, 9 sindicate din FNME au transmis că se delimitează de acțiunile sale, inclusiv în privința Clubului Pandurii. Președintele de onoare al FNME susține că nu are niciun conflict cu Dan Pârvulescu, deși a contestat alegerea actualului lider al Federației Naționale Mine Energie în fruntea USMO. “Federația Națională Mine Energie nu are niciun punct de vedere privind activitatea USMO. Îi respectăm, suntem alături de ei în acțiuni care privesc salariații și drepturile salariaților din companie, viitorul companiei energetice. Cred că nu numărul celor care participă, pe care la fel de mult îi respect ca și pe ceilalți, contează, ci mărimea sindicatelor care vor o altă gândire. Deși noi nu ne-am opus. Au fost alegeri, s-a pierdut în justiție. Văd că la unii nici deciziile justiției nu mai sunt de respectat. Așa că, eu cred că o să-și revină și o să ne mulțumească pentru acțiunile pe care le-am făcut. FNME are problemele ei, trebuie să și le îndeplinească, fiindcă și alte sindicate din țară au probleme, nu numai Oltenia. Iar de soarta USMO au grijă cei care au fost învestiți. Indiferent ce se va hotărî, toți cei care în 2014 erau membri ai USMO vor hotărî ce se întâmplă cu această structură sindicală și nu unii, care, din diferite motive care îmi scapă acum, gândesc altfel și nu calea legală. Niciodată nu am fost într-un conflict cu Dan Pârvulescu și nu vreau să fiu în conflict cu nimeni. M-ați auzit pe mine comentând ceva despre alegeri? Am făcut altceva decât să merg la Tribunal și să demonstrez că lucrurile nu sunt pe calea cea bună. Eu nu sunt în război cu nimeni”, a declarat Condescu.
“Dacă se va hotărî valorificarea patrimoniului, voi candida”

Marin Condescu anunță că are de gând să candideze pentru un nou mandat de președinte al Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia, dacă conducerea USMO va decide dizolvarea și valorificarea patrimoniului. ”Sunt de acord cu ce hotărăsc cei care au înființat-o. Din păcate, vreau să vă spun că, la ora actuală, cei care sunt mulți, doresc altceva. Să nu uitați că sindicatul de la Roșiuța, care este cel mai mare din structura uniunii, nu a participat nici la conferință, nici la aceste decizii. Sindicatul de la Energia Rovinari, care nu face parte din uniune, dar a fost băgat să facă parte din uniune, și-a spus punctul de vedere că nu este de acord cu aceste acțiuni, sindicatele din Jilț, sindicatele din Berbești, Sindicatele din Mehedinți. Depinde ce strategie se va alege. Dacă se va continua activitatea sindicală să deschidă uniunea către toți cei care sunt în regiunea Olteniei, nu voi candida. Dacă se va hotărî că din motive strategice, economice, politice, sindicale, nu politici de partid să valorificăm ceea ce eu am strâns împreună membrii de sindicat atâta timp, dacă se va hotărî valorificarea patrimoniului sub orice mod, voi candida”, a conchis liderul sindical.
loading...
Loading...

Citește și

INVESTITOR MARE, așteptat la Târgu-Jiu. Romanescu: Vrea să creeze SUTE de LOCURI DE MUNCĂ!

Marcel Romanescu anunță că, vineri și sâmbătă, un reprezentant al unei mari companii este așteptat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *