Condescu confirmă măsurile extreme la Pandurii: ”Începând din această săptămână, salariul mediu la echipă va fi 1.000 de euro”

condescu-pandurii2

Pandurii trebuie să taie în carne vie pentru a supraviețui! Sau cel puțin aceasta este și părerea noului președinte din umbră al clubului de fotbal gorjean, Marin Condescu, care avertizează că șansa pandurilor de a se salva de la faliment expira în martie, anul viitor.

Deși antrenorul Petre Grigoraș susținea încă faptul că nu s-a trecut la nici o măsură ce vizează diminuarea drastică a salariilor, noul boss de la Pandurii, Marin Condescu, ține să-l contrazică imediat. Reprezentantul USMO în AGA de la Pandurii a dezvăluit că deja din această săptămână, toate salariile de la clubul de fotbal gorjean se vor reduce substanțial. Mai mult, Condescu susține că Pandurii are ca termen de a se salva de la faliment data de 1 martie 2017! „Pericolul mare cu care ne confruntăm este posibilitatea intrării în faliment. Până la data de 1 martie 2017 trebuie să avem planul de reorganizare aprobat de Tribunal. Așa că până atunci avem de făcut un plan dur, cu salarii reduse. Începând din această săptămână, salariul mediu la echipă va fi 1.000 de euro. Și angajații clubului vor avea salariu minim pe economie. În plus, clubul trebuie să aibă și profit 15% pentru a primi aprobarea planului de organizare. Fără aceste măsuri dure, șansele ca planul de organizare să fie aprobat sunt mici. Poate vor pleca jucători, nu știu, dar sigur vom aduce alții tineri și dornici să facă performanță. Avem o echipă îmbătrânită, vrem să avem din nou o echipă tânără”, a declarat Condescu. În urma măsurile adoptate de noua conducere a pandurilor, mai mulți elevi de-ai lui Petre Grigoraș au hotărât deja să-și rezilieze contractele cu echipa din Târgu Jiu.

Vrea să mute echipa la Motru!

Pe lângă dezvăluirile privind noile măsuri ce au fost deja sau vor fi adoptate în viitorul apropiat la Pandurii, Marin Condescu a mai precizat că trupa lui Grigoraș va juca la Motru, din primăvară! Cu alte cuvinte, până să revină pe ”Municipal”, Pandurii se va muta de la Severin, acolo unde își dispută momentan partidele de pe teren propriu din acest sezon al Ligii I: ”Din primăvară, echipa se va muta la Motru, vom cere Ligii să ne lase să jucăm acolo, pentru că Pandurii este echipa tuturor gorjenilor. Decât să jucăm la Severin, cu cinci oameni în tribună, mai bine mergem și jucăm la Motru cu 3-4000 de spectatori”, a punctat Condescu.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Penitenciarul Târgu Jiu bea din Cupa Firmelor

Cupa Firmelor și Instituțiilor din Gorj la minifotbal și-a desemnat câștigătoarea! Echipa Penitenciarului Târgu Jiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *