sâmbătă , 21 aprilie 2018 - 18:39

Condescu despre Pandurii: „Nu au plecat decât jucători care nu s-au integrat…”

condescu-banca-rezerve

Din câte se pare, șeful din umbră al pandurilor, Marin Condescu, încearcă să-i convingă pe chibiții gorjeni că trupa lui Grigoraș a rămas în continuare aptă pentru performanță. Asta în ciuda măsurilor extreme pe care vrea să le implementeze la Pandurii și care au adus un butoi cu pulbere în vestiarul echipei de primă ligă.

Dincolo de greve și divorțuri, de conflicte deschise între actuali și foști conducători, Pandurii traversează cea mai puternică criză din istoria prezențelor în Liga I, formația gorjeană fiind amenințată pentru prima dată cu falimentul. Cu jucători (încă rămași) care nu mai sunt deloc cu gândul la fotbal, așteptând pauza de iarnă din campionat pentru a-și putea găsi alte angajamente, totul din prisma problemelor financiare de la clubul din Târgu Jiu, până și rezultatele trag tot mai în jos trupa antrenată de Petre Grigoraș. În ciuda tuturor acestor aspecte, Marin Condescu, noul conducător din umbră al activității de la Pandurii, nu face încă deloc un caz și susține că lotul avut momentan la dispoziţie de Grigoraş rămâne suficient de puternic pentru Liga I. ”Încercăm să redresăm situaţia. Le-am propus jucătorilor un act adiţional la contractele de muncă şi la convenţiile civile, iar în iarnă, când începe perioada de transferuri, cine vrea să rămână, va continua alături de noi, cine vrea, poate să plece. Până acum nu au plecat decât jucători care nu s-au integrat, cu excepţia lui Bunoza. Doar el prinsese echipa. În rest, avem echipa de bază”, declară Condescu.

Noile mize: aprobarea planului de reorganizare și obținerea licenței pentru Liga I

Revenit în Adunarea Generală a Membrilor Asociați, Marin Condescu rămâne totuși consecvent atunci când vine vorba despre măsurile adoptate la clubul Pandurii. Noua conducere a grupării de fotbal gorjene și-a propus ca target principal aprobarea planului de reorganizare al clubului aflat în insolvenţă –pe de o parte, iar pe de altă parte obținerea licenţei pentru sezonul viitor al Ligii I.
”Noi sperăm ca, prin măsurile pe care le luăm, să avem programul de reorganizare aprobat la 1 martie, ca să luăm licenţa pentru prima divizie. Sperăm şi să ajungem la o înţelegere cu jucătorii care au plecat în primăvară şi care au bani de primit”, a precizat Condescu. Cea mai mare problemă a pandurilor rămâne momentan, însă, menținerea echipei în primul eșalon, ținând cont de exodul masiv de jucători care se pronostichează în această iarnă. Deocamdată, după 15 etape consumate din sezonul regulat, trupa lui Grigoraș ocupă locul 8 în clasamentul Ligii I, cu 19 puncte, însă nu a mai avut parte de vreun rezultat pozitiv (echivalent cu punct sau puncte), de 3 etape. Așadar, partida din această vineri, cu Poli ACS Timișoara, se va dovedi a fi una extrem de importantă în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare.

Administratorul judiciar = 3 fotbaliști !

antrenament-pandurii

Și în vremuri de criză extremă la Pandurii, cu echipa intrată în insolvență, se poate câștiga încă destul de bine! Însă, aspectul următor vine a contrazice cel puțin legea bunului simț: dacă administratorul judiciar de la clubul de fotbal din Târgu Jiu le-a propus jucătorilor salarii lunare de cel mult 1.000 de euro, el primeşte aproape 3.000 (12.000 lei), la fiecare lună. Această informaţie a fost confirmată până și de șeful din umbră al clubului Pandurii, Marin Condescu, care a dezvăluit și care este venitul administratorului special Marin Golea. ”Salariul de 12.000 de lei pentru administratorul judiciar a fost fixat de tribunal. Administratorul special, care e din partea noastră, are 100 de euro pe lună. Dacă va scoate echipa din insolvenţă, va primi echivalentul a 1.500 de euro pe lună”, a explicat Condescu. Începând din data de 20 octombrie, Tribunalul Gorj a aprobat intrarea în insolvenţa a clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, iar Societatea CONSULTING COMPANY IPURL a fost desemnat de către instanţa de judecată ca administrator judiciar. Numele persoanei delegate de firma CONSULTING COMPANY IPURL pentru funcția de administratorul judiciar este Emanoil Ciobanu. Remunerația administratorului special va fi plătită pe toată perioada insolvenței de către Membrii Asociați ai clubului Pandurii.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

„Aglomerație” pentru Pandurii în etapele următoare de campionat

Următoarele două săptămâni se anunță a fi destul de aglomerate în campionatul Ligii a II-a, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *