sâmbătă , 21 aprilie 2018 - 18:44

Conducerea CEO SE MUTĂ la București. Ce spun LIDERII sindicali!

adrian-marciuc08eo

Prim-vicepreședintele Federației Univers este convins că se urmărește în continuare să se înființeze un Directorat paralel la Complexul Energetic Oltenia.

În ultima şedinţă a Consiliului de Supraveghere s-ar fi decis, pe ascuns, să fie desființate Diviziile Minieră, Energetică și Financiară din CEO, începând de luna viitoare. Pentru prim-vicepreședintele Federației Univers lucrurile sunt clare: se dorește crearea unui Directorat paralel pentru ca CE Oltenia să fie condus din Capitală. „Și eu și domnul Căldărușe am mai semnalat ce vor unii să facă. Din câte ne dăm seama și din informațiile pe care le avem, vor să facă un Directorat în paralel la București. Nu au reușit să mute sediul, dar se pare că vor să mute Directoratul în București și aici să rămână ceva mai mic. Nu știam că au avut discuții în Directorat, dar obiectivul acesta este. Nu desființează diviziile ca să nu mai fie domnul Ciobotărică sau domnul Bălăcescu, ci ca să-l ducă la București”, a declarat Adrian Marciuc.

Pârvulescu: Desființarea Diviziilor-SUPOZIȚII

Dan Pârvulescu nu crede că se vor desființa diviziile din CEO, așa cum ar fi aprobat Consiliul de Supraveghere. Liderul FNME spune că, după alegerile parlamentare, când se va forma un nou guvern, se va ști exact cine va conduce mineritul și ce decizii se vor lua pentru compania de la Târgu-Jiu.„Nu știu ce se va întâmpla cu Directoratul. Există o supoziție. A văzut cineva vreo hotărâre în acest sens sau vreun proiect de hotărâre al Consiliului de Supraveghere că vor să facă acest lucru?Să nu uităm că peste zece zile vor avea loc alegerile parlamentare .Nu se știe cine va conduce la nivel ministerial această companie, pentru că cine va conduce compania aceasta va trebui să integreze programul de guvernământ. Depinde de partidele care vor câștiga și depinde de filiala de la Gorj a partidului care va face guvernământ cât de tare face lobby la nivel guvernamental pentru a ține această companie aici în Gorj”, a precizat Pârvulescu.

loading...
Loading...

Citește și

Termenul de depunere a cererilor de plecare voluntară din CEO a EXPIRAT! NOTIFICĂRI la AJOFM

Angajații din CE Oltenia care au vrut să intre în programul de 200 de disponibilizări …

2 comentarii

  1. ,,si eu si caldare… suntem niste supozitoare in c…. psd, vrem doar sa dezinformam si sa sustinem sefi inculti la conducerea CEO ”

  2. Un țigan analfabet ajuns șmecher vorbește ce simte el in vezica!! Iar scoundrel un tantalau și mai mare!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *