vineri , 20 octombrie 2017 - 8:05

Consiliere GRATUITĂ pentru tinerii care vor să facă AFACERI! Unde se află biroul de consultanţă

bani

Începând de săptămâna viitoare, în cadrul Primăriei Băleşti va fi înfiinţat un nou birou. Este vorba de un birou de consultanţă, care le va oferi cetăţenilor toate informaţiile necesare pentru obţinerea de fonduri europene. 

Primarul din Băleşti, Mădălin Ungureanu, a precizat că era nevoie de acest birou pentru că localitatea pe care o conduce se axează pe domeniul agricol, iar cetăţenii trebuie informaţi cu privire la atragerea de fonduri europene pentru a-şi putea deschide propriile afaceri. Biroul va funcţiona din data de 4 iulie, iar timp de două zile pe săptămână un funcţionar public va oferi informaţii cetăţenilor care sunt interesaţi să obţină finanţare europeană. „În cadrul Serviciului de Agricultură voi înfiinţa un birou de consultanţă. Acest birou va funcţiona începând cu data de 4 iulie. Este un birou care va oferi informaţii pentru cetăţenii dornici să obţină fonduri europene în domeniul agricol, legumicol. Începând cu săptămâna viitoare va funcţiona un birou care are menirea de a oferi consultanţă gratuită şi îndrumare tinerilor şi cetăţenilor. O persoană din cadrul primăriei se va ocupa, două zile pe săptămână, de consilierea cetăţenilor”.

loading...
Loading...

Citește și

Noi REGULI pentru angajarea funcţionarilor publici!

Regulile privind concursurile pentru funcționari publici au fost modificate printr-un act normativ care a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.