Consiliile locale trebuie întrunite până sâmbătă

primaria-cmyk

Începând de ieri a început constituirea consiliilor locale din primăriile gorjene. Procedura de constituire a fost întârziată pentru că nu toate partidele politice şi-au declarat situaţia financiară din campania electorală. Ultimul partid care şi-a depus, marţi, situaţia financiară a fost PSRO. 

Consiliile locale trebuie întrunite până sâmbătă, 25 iunie, în prezenţa prefectului de Gorj sau a unui reprezentant al Instituţiei Prefectului. „Azi (ieri, n. red.) începem constituirea consiliilor locale deoarece am fost reţinuţi de depunerea de către mandatarii partidelor politice a situaţiei financiare din timpul campaniei electorale. În cursul zilei de azi avem, 11 consilii locale programate pentru constituire. Prefectul nu poate merge la toate şi atunci, conform legii, trimite un reprezentant sau doi la constituirea acestora. Astăzi (ieri, n. red.) avem consiliile locale din Târgu Jiu, Motru, Târgu Cărbuneşti, Turceni. Pe 25 iunie este termenul limită”, a declarat subprefectul Sorin Arjoca.

loading...
Loading...

Citește și

Dezbatere publică pe bugetul anului 2018 al Primăriei Târgu Jiu! Toți târgujienii sunt INVITAȚI! Vezi aici când vor avea loc dezbaterile pentru zona TA!

Toți locuitorii orașului Târgu Jiu sunt invitați de către primarul municipiului să participe la dezbaterile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.