sâmbătă , 19 august 2017 - 17:59

Consultaţii medicale gratuite pentru comunităţile sărace

Persoanele sărace din judeţul Gorj vor beneficia de consultaţii medicale gratuite. Rotary Club Târgu Jiu va demara, în perioada următoare, implementarea unui proiect propriu intitulat „Caravana de consultații medicale“, prin care membrii clubului de profesie medici și alte cadre medicale, vor efectua consultații medicale gratuite pentru comunitățile sărace și marginalizate din județul Gorj.

„Caravana de consultații medicale“ se va desfășura în perioada august-decembrie 2016. Se vor efectua consultații medicale gratuite în colaborare cu medicii de familie din zonele identificate, la sfârșit de săptămână, pe baza unui program propriu, în specialitățile oftalmologie, ORL, cardiologie, ortopedie și stomatologie. Medicii implicați în această acțiune sunt: dr. Marilena Stanciu, dr. Mădălina Dobran, dr. Gheorghe Stanciu, dr. Tatiana Neamțu, dr. Bogdan Niculescu și dr. Ștefan Voinea, toți membri ai Colegiului Medicilor Gorj.

loading...

Citește și

FOTO: Ce au descoperit în această dimineață câțiva localnici în curtea unei școli din Gorj! Sunt INDIGNAȚI: „Vă rugăm, LUAȚI MĂSURI!”

În satul Budieni, Scoarța, în curtea școlii gimnaziale pasc liniștite caprele, vacile și gâștele localnicilor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.