CONVULSII sociale la CEO! BNS INTERVINE

miting-1

Reprezentanţii BNS anunţă declanşarea protestelor la CEO: „Întâlnirea din data de 14.10.2016 ce a avut loc la Ministerul Energiei la care aţi participat împreună cu Secretarul de Stat, doamna Corina Popescu, doi reprezentanţi ai Consiliului de Supraveghere respectiv Bobîlcă Cornel – Preşedinte şi Codescu Dan – membru, trei reprezentanţi ai Directoratului şi reprezentanţi ai federaţiilor sindicale reprezentative la nivel de sector de activitate semnatare a CCM – CEO, s-a lăsat cu promisiunea certă privind rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli – capitolul fond salarii 2016”, scrie în adresa Blocului Naţional Sindical trimisă ieri Ministerului Energiei şi semnată de preşedintele BNS, Dumitru Costin.

BNS constată şi apoi face o solicitare: „Imposibilitatea aprobării celor două acte normative respectiv: revizuirea programului de reorganizare şi a planului de disponibilizare pe anul 2016 în şedinţa A.G.A. din 18octombrie 2016 datorită absenţei reprezentantului desemnat de Fondul Proprietatea, (AGA a fost convocată în conf. cu art. 121 din legea 31/1990).vă solicităm, Domnule Ministru, să convocaţi AGA sau să dispuneţi Preşedintelui Directoratului convocarea în vederea realizării paşilor necesari rectificării BVC pentru a putea evita convulsiile sociale ce pot apărea în următoarea perioadă.
În situaţia în care nu veţi da curs solicitării, precizând faptul că Federaţia Univers şi Federaţia Energetica semnatare a CCM sunt afiliate la Blocul Naţional Sindical vom demara procedura legală de declanşare a conflictului de muncă”, se mai arată în comunicatul BNS.

loading...
Loading...

Citește și

FRĂMÂNTĂRI MARI în CEO! E legat de CCM

Liderii FNME ameninţă cu proteste de amploare, dacă guvernanţii nu vor da o hotărâre pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *