Copiii a 14 salariați decedați în 2017-2018, angajați la CEO!


Comisia Mixtă Administrație- Sindicate, care a avut loc joi la CEO a aprobat angajarea a 14 copii ai salariaților companiei decedați în perioada 2017-2018. De altfel, hotărârea privind aplicarea CCM-ului pentru copiii decedaților a fost aprobată recent de Directoratul societății. În cadrul ședinței s-a mai discutat despre prelungirea termenului pentru depunerea cererii de acordare a cotei de cărbune în natură. Comisia nu a fost de acord cu prelungirea cerută de unii salariați.

În cursul zilei de joi au avut loc la CE Oltenia două ședințe importante, Directoratul și Comisia Mixtă. Directoratul chiar s-a întrerupt pentru comisia respectivă și a fost reluat după ședința la care au participat liderii de sindicat și reprezentanții administrației companiei. În ședință s-au informat membrii în legătură cu angajarea celor 14 rude ale salariaților morți, avizul dându-l deja Directoratul. Acordul comisiei a fost unul pozitiv chiar dacă demersul a fost mai mult facultativ.
S-au aprobat apoi dosarele sociale, cu banii pentru cei care au suportat intervenții chirurgicale.
Ultimul punct pe ordinea de zi a fost cel legat de prelungirea perioadei de depunere a cererilor de cărbune, termenul expirând la sfârșitul lunii iulie. Comisia nu a fost de acord cu a prelungi nici măcar cu 15 zile termenul de depunere a cererilor pentru întârziați.

loading...
Loading...

Citește și

Contract de muncă, prelungit cu încă un an la Complexul Energetic Hunedoara!

Contractul colectiv de muncă al angajaţilor de la Complexul Energetic Hunedoara (CEH) a fost prelungit …

2 comentarii

  1. Bravo oamenilor. Așa trebuie. Felicitări încă odată directoratului pentru intenția pozitivă și ajutorul oferit. Felicitări și celor care au susținut ideea.

  2. V-a arătat Boza și acum ca are suflet mare!!!! Bravo tuturor implicați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.