COŞMAR pentru o cântăreață de muzică populară de la noi!

Coșmar pentru o cântăreață de muzică populară de la noi. Anamaria Botezatu a fost diagnosticată greșit cu cancer de colon. Medicii i-au scos o pungă de puroi din abdomen, de 17 centimetri.

Interpreta de muzică populară Anamaria Botezatu a fost invitată la o emisiune matinală de la Antena Stars, unde a vorbit despre momentele teribile prin care a trecut.

Anamaria Botezatu a povestit că, în urmă cu doi ani, a fost diagnosticată greșit cu cancer la colon.

„S-au împlinit 2 ani și opt luni de la acel moment. Am avut un moment foarte greu, o cumpănă grea. Am trecut peste asta, acum sunt bine, asta este important. Nu a fost cancer, a fost ceva mai rău decât cancerul…. Când băiețelul meu avea doi anișori, am mers la medic la Focșani și medicul ne-a dat o veste șocantă, și anume că băiețelul nostru suferă de o boală gravă. pe mine m-a dărâmat asta. Am umblat cu el prin spitale, am terminat cu el, însă eu în acea perioadă nu am mâncat. Am început să am sângerări anale. Am mers la spital și mă simțeam din ce în ce mai rău. Începusem să mă albesc la față, eram din ce în ce mai rău.

Nașul meu, care era preot, mi-a spus să merg la medic să văd că am ceva la fiere. Am plecat la București, la Fundeni. M-au internat în spital cu cancer de colon. Nu a fost un rezultat sută la sută sigur, însă au început să mă pregătească pentru chimioterapie.

La o ecografie mai amănunțită mi-au descoperit fierea inflamată. Aveam o pungă de puroi de 17 centimetri care, la fiecare mișcare mai bruscă ar fi putut exploda. Însemna moarte sigură în șase ore. Am avut noroc de la Dumnezeu. A stat șase ore anesteziată ca să mi se scoată fierea. Medicii mi-au spus că am avut mare, mare noroc”, a mărturisit Anamaria Botezatu la TV.

libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

Foto: Fiul unui polițist gorjean, ucis la datorie, angajat la IPJ Gorj!

IPJ Gorj: Povestea începe în urmă cu câțiva ani, atunci când, gândul de a se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *