Costoiu şi-a amintit subit unde-i Gorjul!

costoiu-la-baia-de-fier1

Vizitele senatorului Mihnea Costoiu în Gorj s-au îndesit de când şi-a depus candidatura pentru încă un mandat de parlamentar. Costoiu a fost prezent, duminică, la Baia de Fier la evenimentul „Coborâtul oilor de la munte”.
costoiu-la-baia-de-fier

Vicepreşedintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, a declarat că e normal ca Mihnea Costoiu să vină în Gorj pentru a lua contact cu cetăţenii. „Sincer, nu am numărat vizitele domnului Costoiu în Gorj în ultima perioadă. Faptul că vine este cât se poate de firesc, pentru că, dincolo de campanii, precampanii, e vorba de modul în care ştie să ia contact cu cetăţenii din teritoriu. Nu trebuie să uităm că el este senator de Gorj. Cu siguranţă, agenda de lucru a domniei sale este mult mai încărcată decât a celorlalţi parlamentari, având o funcţie importantă la nivelul învăţământului superior în Bucureşti”, a declarat Ciprian Florescu. Liderii ALDE au declarat la sfârşitul săptămânii trecute că cel care va deschide lista la Senat va fi Mihnea Costoiu şi nu Ion Călinoiu.

„A ajutat toţi primarii care au apelat la ei”

Deşii primarii PSD s-au declarat nemulţumiţi de activitatea de parlamentar a senatorului, dar mai ales că în cei trei ani de când este senator de Gorj nu i-a ajutat cu nimic și nici măcar nu a trecut prin localităţile care aparţin de colegiul în care a fost ales, Florescu sare în apărarea lui Costoiu. „Nu cred că primarii nu-l cunosc. Vreau să vă spun că de fiecare dată când unul dintre primarii care a avut probleme de rezolvat cu domnul Mihnea Costoiu au apelat la mine, eu am apelat la dumnealui, iar problemele s-au rezolvat”, a declarat Ciprian Florescu. „Nu prea cunosc cine este Mihnea Costoiu. Este din partidul nostru? Cine e Mihnea Costoiu? Am auzit că este senator de Gorj, dar eu nu-l cunosc. Nu l-am văzut niciodată. Un senator trebuie să mai vină în colegiul respectiv, iar eu pe dânsul nu l-am văzut”, declara primarul de la Bengeşti Ciocadia, Victor Geogia, la sfârşitul lunii iulie.
loading...
Loading...

Citește și

Guvernul confiscă banii celor din străinătate dacă nu sunt „justificaţi”

Guvernul a adoptat hotărârea prin care se confiscă banii nejustificați ai celor din străinătate. Senatorul …

3 comentarii

  1. Jos palaria dle Costoiu! Un Domn! Sa nu lasam jigodiile sa’l stearga de pe lista! Va votam!

  2. ,,Ciprian Florescu, a declarat că e normal ca Mihnea Costoiu să vină în Gorj ,, ?????? Mai Cip-Cipri-CipPrian , Costoiu este senator de Gorj ? Nu stiam , credeam ca e senator de TAMSA Matasari , senator de ITIA Matasari sau senator de CITEX tg Jiu . Noroc cu Baba de Androneasca ca ( sic ) la tinut ascuns pe sub fustele ei .

  3. CIOROBEA NICOLAE

    COSTOIU ASTA E UN INFRACTOR SI O JIGODIE CARE A FALIMENTAT CITEX-UL. UN NENOROCIT CARE CARA MATERIALE DELA CITEX PT CASA LUI DIN BUCURESTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.