miercuri , 13 decembrie 2017 - 16:52

Cota de cărbune pentru salariații CEO, după DISPONIBILIZĂRI

carbune

Administrația CE Oltenia a amânat ședința comisiei paritare care ar fi trebuit să aibă loc ieri, 12 august, până la o dată necunoscută. Administrația și sindicatele ar fi trebuit să ajungă la o înțelegere cu privire la acordarea cotei de cărbune pentru salariați.

Unul din liderii de sindicat a cărei organizații este afiliată la FNSE „Univers”, Nicolae Bunoaica a declarat că administrația trage de timp pentru a nu acorda cota de cărbune în natură sau echivalentul în bani, tuturor salariaților.

„Cred că nu vor să le dea cărbune celor care vor fi disponibilizați”

Nicolae Bunoaica precizează: „Au amânat ședința comisiei paritare pentru nu știm ce dată… Bănuiesc faptul că administrația CE Oltenia nu dorește să dea cota de cărbune tuturor salariaților. Vrea să-i scoată din liste pe cei care mai lucrează doar până la sfârșitul acestei luni, urmând să fie disponibilizați imediat după ce apare hotărârea de guvern. Altfel, nu-mi pot explica de ce trag de timp. Părerea mea este că nu vor să dea oamenilor  care vor fi concediați, cota de cărbune. Au transmis în teritoriu cereri tip, cu datele personale ale fiecărui angajat pentru a vedea cine vrea bani sau cărbune. În cererile acelea băgaseră și un punct în care se cerea adresa salariaților ca să vadă din ce sector de activitate provin și dacă vor fi disponibilizați. Eu nu am fost de acord cu așa ceva”, a mai spus acesta.loading...
Loading...

Citește și

NEGOCIERI în CEO! Ce cer LIDERII SMEO ȘI FNME

Sindicaliștii și administrația Complexului Energetic Oltenia se vor întâlni, luni, în comisia de negociere pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.